LIGA ŠAMPIONA: Liverpul PROKOCKAO 3:0, Monako ponižen kod kuće (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Liverpul PROKOCKAO 3:0, Monako ponižen kod kuće (VIDEO+FOTO)

Mečevi 5. kola.

Liverpul, Real i Bešiktaš su kolo pre kraja grupne faze obezbedili plasman u nokaut fazu u kojoj su još posle četvrtog kola Mančester siti, PSŽ, Bajern i Mančester junajted, dok prošlosezonski polufinalista Lige šampiona Monako posle debakla kod kuće od Lajpciga nema više šanse čak ni da se preseli u Ligu Evrope. petostruki prvak Evrope Liverpul je prokockao 3:0 u Sevilji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i remijem 3:3 obezbedio plasman u nokaut fazu jer ima čak sedam golova bolju gol razliku od Spartaka, koji dočekuje u poslednjem kolu. Liverpul može da ispadne samo ako izgubi kod kuće 0:3 od Spartaka, što se graniči sa naučnom fantastikom.

Liverpul je u Sevilji prokockao prednost od tri gola, ali je praktično i pored toga obezbedio plasman u nokaut fazu. Roberto Firmino sa dva gola i Sadio Mane sa jednim doneli su Liverpulu prednost od 3:0 u Sevilji, ali je uporni domaćin u nastavku uspeo da stigne do remija. Posle dva gola Visama Ben Jedera, drugi sa penala, Gvido Pizaro je u nadoknadi pogodio za konačnih 3:3.

Roberto #Firmino just scored a no-look goal for Liverpool vs Sevilla. He has just unlocked a new level of disrespect pic.twitter.com/C3sqPNCoBw

— Phil Coutinho (@LfcNo10) 21. новембар 2017.

Monako je doživeo debakl na domaćem terenu, Lajpcig je protutnjao Monte Karlom i tako ostao u trci sa Portom za plasman u nokaut fazu. Kneževi su prošle sezone igrali u polufinalu Lige šampiona, a sad su izgubili teoretske šanse i za selidbu u Ligu Evrope. Bešiktaš je remijem kod kuće protiv Porta (pročitajte OVDE) obezbedio plasman u nokaut fazu, ali i povlašćen status u žrebu jer će biti pobednik Grupe G.

Totenhem je preokretom stigao do pobede u Dortmundu koja će mu gotovo izvesno doneti prvo mesto u H grupi. Real je deklasirao APOEL, ali će skoro sigurno u nokaut fazu sa drugog mesta, što znači da može da dobije izuzetno teškog rivala već u osmini finala (Mančester junajted, Liverpul, PSŽ, Mančester siti). Konačno se raspucao i Kristijano Ronaldo, dvostruki strelac.

LIGA ŠAMPIONA, 5. kolo:

Grupa E:

Sevilja – Liverpul 3:3

(Ben Jeder 51, 59. penal, Pizaro 90+3 – Firmino 2, 30, Mane 22)

Spartak – Maribor 1:1

(Ze Luis 82 - Mešanović 90+3)

TABELA: Liverpul 9, Sevilja 8, Spartak 6, Maribor 2.

Grupa F:

Mančester siti – Fejenord 1:0

(Sterling 88)

Napoli – Šahtjor 3:0

(Insinje 56, Zjelinski 81, Mertens 83)

TABELA: Mančester siti 15, Šahtjor 9, Napoli 6, Fejenord 0.

Grupa G:

Monako – Lajpcig 1:4

(Falkao 43 – Žemerson 6, Verner 9, 31. penal, Kejta 45)

Bešiktaš – Porto 1:1

(Taliska 41 - Felipe 29)

TABELA: Bešiktaš 11, Porto 7, Lajpcig 7, Monako 2.

Grupa H:

Borusija – Totenhem 1:1

(Obamejang 31 – Kejn 49)

APOEL – Real Madrid 0:6

(Modrić 23, Benzema 39, 45+1, Naćo 41, Kristijano Ronaldo 49, 54)

TABELA: Totenhem 11, Real 10, Borusija D. 3, APOEL 2.

Sve najnovije vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.