LIGA ŠAMPIONA Kopenhagen “već zakazao” dvomeč sa Zvezdom, Sutjesku može skupo da košta promašeni penal

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA Kopenhagen “već zakazao” dvomeč sa Zvezdom, Sutjesku može skupo da košta promašeni penal

Foto: EPA; Fudbaleri Kopenhagena rutinski su savladali Nju Sejntse sa 2:0 (0:1) na gostovanju u Velsu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i tako sebe znatno približili eventualnom duelu sa Crvenom zvezdom. U istoj rundi takmičenja je Apoel sa 1:0 (0:0) slavio protiv Sutjeske, a malo je nedostajalo da Crnogorci ponove scenario iz prethodnog kola i dvomeča sa Slovanom (2:2), te da postignu pogodak u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << završnici. Kopenhagen je bio i više nego dominantan protiv Velšana o čemu najbolje svedoči posed lopte (67 prema 33 odsto), ali je i pokazao da još uvek nije na najvišem nivou. Poveli su već u 18. minutu kada je Pjeros Sotiriu krunisao sjajnu akciju pogotkom, da bi konačan rezultat postavio Robert Skov sa bele tačke u 61. minutu. Još zanimljivije bilo je u duelu crnogorskog i kiparskog predstavnika, a sreća nije bila na strani Sutjeske. Glavni sudija meča Ištvan Vad je dva puta pokazao na belu tačku. Kiprani su tu šansu iskoristili, te je u 43. minutu Tomas de Vinsenti doveo goste u prednost. Nije Sutjeska bila inferiorna protiv favorizovanog protivnika, ali je propustila odličnu šansu da u Nikoziju odnese bolji rezultat. Od tog 69. minuta se prečka i dalje trese nakon jakog, ali nepreciznog udarca sa bele tačke Stefana Nikolića. (M. D. ) Foto: EPA; Kopenhagen FK More
The post LIGA ŠAMPIONA Kopenhagen “već zakazao” dvomeč sa Zvezdom, Sutjesku može skupo da košta promašeni penal appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.