LIGA ŠAMPIONA: Kolarov sprema raketu za prvaka Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Kolarov sprema raketu za prvaka Evrope

Derbi pete runde se igra u Rimu.

Bliži se rasplet prve faze Lige šampiona, pa prvog dana petog kola priliku da overe plasman dalje imaju praktično svi vodeći timovi u grupama od E do H.

Krećemo od početka, odnosno E grupe u kojoj vodeći Bajern dočekuje Benfiku, čiji su članovi Andrija Živković i Ljubomir Fejsa, i u slučaju pobede viziraće put za osminu finala elitnog takmičenja, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tako pomoći Ajaksu Dušana Tadića koji prvu "meč loptu" drži u Atini protiv AEK-a Uroša Ćosića.

Jasno je da su velikani iz Minhena i Amsterdama u sjajnom položaju, posebno što u mnogim opcijama i remi odgovara, čak i poraz jednog, pa se očekuje overa prolaza. Nešto zamršenija situacija je u F grupi, lider Mančester Siti u sjajnoj formi gostuje Lionu, koji je slavio na Etihadu u prvom meču (2:1).

Prvak Engleske i sa bodom ide dalje, isti bi značio i Lionu, ali bi morao da osluškuje vesti iz Nemačke i duela Hofenhajma i Šahtjora. Derbi meč u utorak uveče je na Olimpiku u susretu Rome Aleksandra Kolarova i branioca "ušatog trofeja" Real Madrida.

Biće to borba za prvo mesto G grupe, pošto su mnogo iza njih CSKA i Viktorija iz Plzenja, koja gostuje u Moskvi. Na kraju u H grupi očekuje se da Juventus i Mančester Junajted opravdaju ulogu favorita protiv Valensije, odnosno Jang Bojsa, na domaćem terenu i odu među 16 najboljih...

Pogledajte rezultate

Raspored za utorak

E grupa: AEK - Ajaks (18.55), Bajern - Benfika (21).

Tabela: Bajern 10 bodova, Ajaks 8, Benfika 4, AEK 0.

F grupa: Lion - Mančester Siti (21), Hofenhajm - Šahtjor (21).

Tabela: Mančester Siti 9, Lion 6, Hofenhajm 3, Šahtjor 2.

G grupa: Roma - Real Madrid (21), CSKA - Plzenj (18.55).

Tabela: Roma 9, Real 9, CSKA 4, Plzenj 1.

H grupa: Juventus - Valensija (21), Mančester Junajted - Jang Bojs (21).

Tabela: Juventus 9, Mančester Junajted 7, Valensija 5, Jang Bojs 1.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.