LIGA ŠAMPIONA: Insinje srušio Liverpul u 90. minutu (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Insinje srušio Liverpul u 90. minutu (VIDEO+FOTO)

Utakmice drugog kola.

Napoli je minimalno savladao Liverpul golom Lorenca Insinjea u 90. minutu i tako u potpunosti zakuvao trku za prva dva mesta u C grupi u kojoj je i Crvena zvezda. Napolitanci su zasluženo stigli do pobede protiv petorstrukog prvaka Evrope.

Pogledajte rezultate

Napoli je bio mnogo bolji rival od Liverpula, pogotovo u drugom poluvremenu. Izabranici Karla Anćelotija su nadigrali goste u svim segmentima igre, na kraju su zasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigli do pobede golom Lorenca Insinjea u 90. minutu.

Spektakularan meč viđen je u Londonu, a najlepši gol je postigao Ivan Rakitić. U pobedi Katalonaca zablistao je Felipe Kutinjo, strelac i asistent.

Ivan Rakitic Goal (2-0) - Barcelona vs Tottenham (2018) @FCBarcelona @SpursOfficial @ChampionsLeague pic.twitter.com/K4mnCHbJ64

— GOLAZO (@GOLAZOHDTV) 03. октобар 2018.

Antoan Grizman je sa dva gola doneo pobedu Atletiku protiv Briža.

U D grupi oba meča su završena rezultatom 1:0. Šalke je kao gost savladao Lokomotivu, dok je Porto bio bolji od Galatasaraja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gori Napulj! Insinje srušio užasni Liverpul u 90. minutu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Da su uspeli da krunišu nadmoć u prva dva kola Lige šampiona Napolitanci bi imali sigurnih šest bodova, ali i ova četiri nisu nimalo loša! Izabranici Karla Anćelotija održali su pravi čas fudbala vicešampionu Evrope Liverpulu, koji je bio na dobrom putu da se ipak odbrani od silovitih naleta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.