LIGA ŠAMPIONA: Bajern putuje u Madrid bez četiri igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 19:24

LIGA ŠAMPIONA: Bajern putuje u Madrid bez četiri igrača

Hansi Filk na velikim mukama.

Bajern iz Minhena će u predstojećem meču protiv Atletiko Madrida (utorak 21.00) u Ligi šampiona nastupiti bez Roberta Levandovskog i Manuela Nojera, rekao je danas trener tog fudbalskog kluba Hansi Flik.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mogu da potvrdim da Levandovski, Nojer, Gorecka i Toliso ne putuju u Madrid. Toliso je lakše povređen, nadamo se da će biti spreman već protiv Lajpciga u subotu. Imam mnogo poverenja u svoj tim, bez obzira ko igra - rekao je Flik.

Bajern je pobedom nad Salcburgom prošle nedelje osigurao prvo mesto na tabeli Grupe A. Bavarci posle četiri odigrana kola imaju 12 bodova, dok je Atletiko sakupio samo pet.

🚨 ¡NOTICIAS DE CARA AL #AtletiFCBayern! 🚨

🗞️ Informa @JaviGomezCh

🗣️ HANSI FLICK, entrenador del Bayern, ha confirmado en rueda de prensa que NO VIAJAN a Madrid:

🇩🇪 NEUER

🇵🇱 LEWANDOWSKI

🇩🇪 GORETZKA

🇫🇷 TOLISSO#UCL #ForzaAtleti pic.twitter.com/lrMh6z1yuc

— Farolillo Colchonero 🔴⚪ (@Farolillo_ATM) November 30, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Počinje rasplet u Ligi šampiona, derbi petog kola Atletiko – Bajern

Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 13:23

Liga šampiona ulazi u završnu fazu. Posle susreta petog kola takmičenja po grupama saznaćemo još neke od učesnika osmine finala, a koje će ekipe svoju šansu tražiti u poslednjem kolu. Derbi petog kola igraju Atletiko i Bajern. Duele kola otvaraju Lokomotiva – Salcburg i Šahtjor –...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.