LIGA ŠAMPIONA: Ajaks bez problema, Tadić asistirao, NULA u Kijevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 21:02

LIGA ŠAMPIONA: Ajaks bez problema, Tadić asistirao, NULA u Kijevu

Nastavljena je Liga šampiona.

Odigrana su prva dva meča današnjeg programa Lige šampiona. Ajaks je bio bolji od Bešiktaša 2:0. Inter i Šahtjor su igrali 0:0.

Ajaks je na svom terenu bez mnogo problema savladao desetkovani Bešiktaš. Poveli su Kopljanici u 17. minutu, posle solo prodora Tadić je asistirao Berguisa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je pogodio donji desni gao gola gostiju. Domaći su uvećali prednost u 43. minutu preko Alera. U drugom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja, niti promene rezultata.

Šahtjor i Inter su odigrali jedno sjajno prvo poluvreme. Ređale su se šanse na obe strane, ali se čini da je najbolju imao napadač Neroazura Edin Džeko.  Posle kornera je dočekao loptu na drugoj stativi i ostalo mu je samo da pogodi nebranjeni deo mreže sa nekih pet metara, ali je bosanski reprezentativac prebacio ceo gol. Još nekoliko šansi je imao Inter, ali je na kraju prvog dela igre ostalo 0:0.

U drugom poluvremenu je malo opao ritam i nije bilo toliko prilika, i kao i prošle sezone u njihova dva meča i ovog puta je meč završen bez golova.

Pogledajte kako izgleda Durata Ahmetaj, devojka Đerdana Šaćirija.BONUS GALERIJA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.