LEGENDA REALA NAPUSTILA KUĆU: Slavni ŠPANSKI par se RAZVODI! Dečaci OSTAJU kod majke, ali treba podeliti 350 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 16:23

LEGENDA REALA NAPUSTILA KUĆU: Slavni ŠPANSKI par se RAZVODI! Dečaci OSTAJU kod majke, ali treba podeliti 350 miliona evra

Definitivno je gotovo.

Legendarni španski golman Iker Kasiljas i prelepa novinarka Sara Karbonero razvode se nakon petogodišnjeg braka, a španski mediji bave se sporazumom koji je poznati par potpisao.

Njihova imovina iznosi 350 miliona evra, a golman i Sara imaju dvoje dece. Martin (7) i Lukas (4) živeće sa majkom u porodičnom domu u kome je donedavno boravio i Kasiljas za kog nije poznato gde sada tačno boravi.

Mančester Siti je praktično obezbedio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titulu u Premijer ligi, u Ligi šampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv Čelsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaćini na Vembliju, ali su Građani favoriti - kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

Brzo su se dogovorili oko starateljstva i pretpostavlja se da su ostali u dobrim odnosima. Iker i Sara zajedno su prebrodili i niz zdravstvenih problema. Lepotica se borila sa rakom, dok je legendarni Španac doživeo infarkt.

Kasiljas i novinarka ostali su upamćeni 2010. godine na Svetskom prvenstu u Južnoj Africi kada je nekadašnji golman pred kamerama nakon intervjua poljubio lepu Saru, a to je bio prvi put da su javnosti obelodanili da su zajedno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.