LE - Šok u Pireju, Rosoneri ostali bez nokaut faze! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Šok u Pireju, "Rosoneri" ostali bez nokaut faze! (video)

Gotova je i grupna faza Lige Evrope, ovo su rezultati u okviru grupa D, E i F.

Grupa D

Dinamo Zagreb - Anderleht 0:0

Spartak Trnava - Fenerbahče 1:0


"Modri" su i pre ovog kola overili prvo mesto u grupi, remijem bez golova ispisali su se iz grupne faze, posle dugog posta prezimeli su u Evropi.

--

U drugom meču u okviru ove grupe, Spartak iz Trnave, protivnik koji je namučio Zvezdu u trećem kolu kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Ligu šampiona, slavio je protiv Fenerbahčea, ali to nije bilo dovoljno za prolazak u narednu fazu.

Fener ide dalje sa drugog mesta u grupi, a Pirovu pobedu je Slovacima u 41. minutu doneo Jilmaz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa E

Arsenal - Karabag 1:0

Sporting Lisabon - Vorskla 3:0


I u ovoj grupi nije bilo dileme pred poslednje kolo, Arsenal je prolazak sa prvog mesta overio pobedom nad Karabagom, gol odluke postigao je Lakazet još u 16. minutu susreta.

Dobre vesti za "Tobdžije" su i da je u startnoj postavi bio kapiten Loran Kosielni, koji se oporavio od teške povrede.

--

Sporting je i pre ovog kola znao da sa drugog mesta ide u nokaut fazu, ali su se od grupe oprostili ubedljivim trijumfom protiv Vorskle na svom stadionu.

Fredi Montero je doneo prednost "Lavovima" u 17. minutu, u 35. je Migel Luis povisio na 2:0, da bi konačan rezultat pred kraj prvog dela igre postavio Dalku autogolom.

Radosav Petrović je proveo svih 90 minuta u dresu pobedničke ekipe, Gudelj je bio na poštedi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F

Didelanž - Real Betis 0:0

Olimpijakos - Milan 3:1


Betis je i pre ovog kola imao overen plasman u narednu fazu, pa su odigrali miroljubivo u Luksemburgu, Didelanž je osvojio prvi bod ove sezone.

--

Šokantan rezultat u Pireju, Olimpijakos je savladao Milan sa 3:1 i uz Betis ide u nokaut fazu, "Rosoneri" će moći da se posvete Serije A, kako su završili sa Evropom.

U prvom delu nije bilo golova, poveli su "crveno-beli" preko Sisea u 60. minutu, da bi 10 minuta kasnije prednost Olija duplirao Kristijan Zapata autogolom.

Ipak, minut kasnije, Kolumbijac se na drugoj strani terena iskupio, pogodio je mrežu domaćina na asistenciju Čalhanoglua.

Nije uspeo Milan da uradi nešto više od toga, sve dileme je u 81. minutu otklonio Kostas Fortunis sa bele tačke, nakon što je penal skrivio Abate.

Jagoš Vuković je proveo svih 90 minuta na terenu u dresu pobedničke ekipe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.