LA PARA PROMOVISAN Želeo sam da igram sa najboljima i protiv najboljih

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA PARA PROMOVISAN Želeo sam da igram sa najboljima i protiv najboljih

Radživ van La Para stigao je u Ljutice Bogdaba. Novajlija crveno-belih je istakao da je glavni razlog zbog kojeg je izabrao Zvezdu nastavak karijere u Ligi šampiona i želja da igra sa najboljima i protiv najboljih.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 33,00 na pobedu Crvene zvezde protiv Bajerna.
– Ljudi u Srbiji su jako prijatni. Dočekan sam na sjajan način. Brzo sam se prilagodio na novu sredinu što >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je jako bitno. U Beogradu sam deset dana i odradio sam dosta treninga sa ekipom… Zadivljen sam kvalitetom treninga i celokupnog rada u klubu – rekao je Van la Para.
Holanđanin je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, a došao je iz engleskog Hadersfilda.
– Lep period je ostao iza mene u Hadersfildu, imao sam sjajan odnos sa navijačima, uvek su bili dobri prema meni. Igrali smo Premijer Ligu, ali posle tri godine provedene tamo osetio sam da mi je potreban novi izazov u karijeri. Zvezda je za mene pravi izbor što se toga tiče i nadam se da ću postići što bolje rezultate.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
On je otkrio i razloge zbog čega je izabrao Crvenu zvezdu za novi stepenik u karijeri.
– Glavni motiv za dolazak u Crvenu zvezdu je Liga šampiona. Kao fudbaler želim da se borim u najjačem takmičenju, a to je Liga šampiona. Želim da igram sa najboljima, ali i protiv najboljih i zato sam došao ovde – rekao je on.
– Nisam mnogo znao o klubu, ali čim sam čuo da postoji interesovanje Crvene zvezde za mene odmah sam istraživao o klubu i njegovoj istoriji. Imam prijatelje Srbe u Holandiji koji su mi preneli dosta lepog o Zvezdi, tako da sam srećan što sam došao u klub sa tako velikom tradicijom.
Informisan je Zvezdin krilni napadač o utakmicama i u Super ligi Srbije.
– Čuo sam mnogo toga i o “večitom derbiju”, najvećoj utakmici u srpskom fudbalu. O ostalim klubovima ne znam mnogo, ali želim da naučim. Nema lakih protivnika. Nikada nije tako lako postizati golove na svakom meču, a to je ono što i sam želim.
Izneo je i očekivanja pred meč sa Bajernom u prvom kolu Lige šampiona.
– Potpuno sam spreman za sve izazove koji me očekuju. Na šefu stručnog štaba je da odredi da li sam mu potreban ili ne, dok je na meni da radim što više i bolje i siguran sam da će rezultati biti odlični – zaključio je Van La Para.


The post LA PARA PROMOVISAN Želeo sam da igram sa najboljima i protiv najboljih appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAN LA PARA PRED DEBI U CRVENO-BELOM DRESU: Želim da igram sa najboljima, ali i protiv najboljih!

Izvor: Kurir, 13.Sep.2019

Novi fudbaler Crvene zvezde Radživ van La Para rekao je danas da je glavni razlog zbog kojeg je izabrao crveno-bele za nastavak karijere Lige šampiona i želja da igra sa najboljima i protiv najboljih.

Nastavak na Kurir...

Zvezda dobila neočekivano pojačanje, iako je prelazni rok završen!

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 10:27

Crvena zvezda je dobila neočekivano pojačanje. Doskorašnji član crveno-belih, koji se pre dve nedelje pozdravio sa saigračima, El Fardu Ben, vratio se u Ljutice Bogdana!. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,65 na igru 0-2 u meču Crvena zvezda – Inđija.. Kako piše “Hotposrt”, iskusni napadač...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.