LA LIGA Statistika, izostanci, asistencije…

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Statistika, izostanci, asistencije…

Hetafe – Majorka
Nedelja 12:00
Izgleda da je završnica prošle sezone uzela danak. Hetafe je u poslednjem kolu ostao bez Lige šampiona, a u ovoj sezoni još ne zna za pobedu (tri remija i poraz). Ono što bi moglo da se podvede pod „sigurica“ je da će da dođe 0-2 gola. Toliko je bilo na sva četiri meča Hetafea u ovoj sezoni, a 0-2 gola je bilo i u poslednja tri duela Majorke. Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << put su igrali u sezoni 2016/17, u Segudni, i u oba meča nije bilo pobednika. Možda je ovo dobra prilika da Hetafe ostvari prvu pobedu nad Majorkom posle 2012. godine.
                                                               MAXBET ASISTENCIJA 1X&2+, UG2P1-2
Espanjol – Real Sosijedad
Nedelja 14:00
Espanjol je užasan domaćin u ovoj sezoni. Dva puta je izgubio pred svojim navijačima uz katastrofalnu gol-razliku (0:5). Oba tima u ovaj duel ulaze posle pobeda, Espanjol je slavio u Eibaru, dok je Sosijedad savladao Atletiko Madrid. Utisak je da tim iz San Sebastijana može da ostane neporažen. Prošle sezone duel ovih ekipa u Barseloni pripao je Espanjolu (2:0). Od strelaca je tu i dalje Vu Lei, dok je Rosales otišao u Leganes. Trener domaćina  David Galjego ne može da računa na Nalda (crveni karton).
                                                                 MAXBET ASISTENCIJA 1X&2+, 2D1-2
Valensija – Leganes
Nedelja 16:00
Ako Valensija ne pobedi Leganes ne treba ni da razmišlja o gornjem delu tabele. Posle katastrofe na Kamp Nou, ukazuje joj se prilika da laganom pobedom zaleči petardu. Leganes je doživeo sva četiri poraza, a samo protiv Betisa je postigao gol. Prilika je ovo, dakle, da „slepi miševi“ poprave i gol razliku. U sezonama 2016/17 i 2017/18, kao i u Kupu kralja u tim periodu, Valensija je ostvarila šest uzastopnih pobeda (samo tri primljena gola). U prošloj sezoni, međutim, Legenes je ostvario dva remija (oba puta je bilo 1:1).
                                                                   MAXBET ASISTENCIJA P1&NG1, D2-3
Atletik Bilbao – Alaves
Nedelja 18:30
Tvrd je tim iz Baskije. Dobro je Atletik Bilbao započeo sezonu, još nije osetio gorčinu poraza, u duel sa Alavesom ulazi kao favorit. Zašto i da ne bude tako, kad su u ovoj sezoni na San Mamesu pali Barselona i Real Sosijedad… S druge strane, Alaves tri kola ne zna za pobedu. Sva tri puta su došla 0-2 gola. Isto toliko je bilo do sada u sva četiri meča Atletik Bilbaa. Očekuje se da 0-2 dođe i sada. U prošloj sezoni Alaves je bio uspešnij (pobeda i remi), ali Baskijci tada i sada nisu isti tim. Ovaj igra bolje…
                                                                  MAXBET ASISTENCIJA SP1, 1Po-1&2P0-2
 
Članak LA LIGA Statistika, izostanci, asistencije… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post LA LIGA Statistika, izostanci, asistencije… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.