LA LIGA: Madriđani i dalje u trci za trofej!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 10:35

LA LIGA: Madriđani i dalje u trci za trofej!

Nova šansa za Kraljeve.

Španska La Liga se bliži kraju, a sigurno je da prvenstvo odavno nije bilo zanimljivije pošto se čak četiri tima bore za naslov prvaka. Ovoga puta na programu je meč Real Madrida i Osasune koji je zakazan za 21 čas.

Veliko je pitanje šta bi bilo da fudbaleri Reala nisu čak dva puta remizirali u poslednja tri kola, pa u ovom trenutku zauzimaju drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Atletiko Madrid.

Sredinom nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su izabranici Zinedina Zidana remizirali na svom terenu u polufinalu Lige šampiona protiv Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Real mora da misli i na revanš sa Čelsijem u Ligi šampiona i na titulu. Protiv Osasune je kao gost igrao 0:0, sada nema pravo na kiks, kvota na Realovu pobedu je 1,40, u kombinaciji sa 2-3 gola, a nisu posebno efikasni ni jedni ni drugi, skače na 2,45.

Nažalost, u prošlom kolu La Lige je Real propustio zicer na svom terenu pošto su samo remizirali sa Betisom, a taj duel je završen bez golova.

Primarni cilj Osasune je i ovog puta bio opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje deluje da će ovaj tim do toga i doći.

Naime, trenutno se ekipa iz Pamplone nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, a ono što posebno treba naglasiti je podatak da Osasuna trenutno ima čak deset bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala.

U prošlom kolu je ova simpatična ekipa posle duže vremena doživela jedan poraz i to na gostovanju kod Selte, pošto je na kraju bilo 2:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madriđani vade fleke: Suarez se vraća u prvu postavu, Zidanova dilema pred Osasunu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021

Urugavajac će biti adut lidera u finišu šampionata Španije. Real dočekuje tim iz Pamplone, ali je mislima na Stamford Bridžu na revanšu polufinala Lige šampiona. Francuz bi mogao da odmori neke od nosilaca igre. Promo kvota u Mozzartu na pobedu Jorgandžija u Elčeu – 1,47..Dramatičan finiš...

Nastavak na MozzartSport.com...

Italija posle 9 godina dobija novog šampiona VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2021

Fudbaleri Intera savladali su kao gosti Krotone 2:0 u utakmici 34. kola Serije A...Strelci su bili Kristijan Eriksen u 69, odnosno Ašraf Hakimi u trećem minutu sudijske nadoknade...Izabranici Antonija Kontea stigli su nadomak titule, koju bi mogli da osvoje već u nedelju, ukoliko Atalanta ne pobedi...

Nastavak na B92...

Kuman: Žalićemo se na odluku o suspenziji

Izvor: B92, 01.Maj.2021

Fudbalere Barselone u nedelju od 21 čas gostuju ekipi Valensije u 34. kolu La Lige...Za izabranike trenera Ronalda Kumana nema drugog izbora, moraju da pobede ako žele da ostanu u trci za šampionski trofej...Kuman je isključen na utakmici sa Granadom, kažnjen je sa dva meča suspenzije zbog prigovora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.