Kumanovim glavoboljama nema kraja, postigao prvenac u Kijevu pa se povredio!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 13:35

Kumanovim glavoboljama nema kraja, postigao prvenac u Kijevu pa se povredio!

Treći defanzivac van stroja u poslednjih sedam dana.

Mladi fudbaler Barselone Seržinjo Dest upitan je za nedeljni duel protiv Osasune zbog problema koji oseća u mišićima.

Dest je stigao jesenas iz Ajaksa i relativno dobro se ustalio na mestu desnog beka u katalonskom klubu, koji ove sezone kubiri sa povredama.

Nagrada je stigla ove nedelje u Kijevu gde je postigao prvenac u ubedljivoj pobedi protiv Dinama u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona.

Iako još nije stoprocentno sigurno da li će Dest u nedelju istrčati na teren, trener Ronald Kuman već razmišlja o mogućoj alternativi.

Podsetimo, prošlog vikenda u derbiju protiv Atletiko Madrida Barselona je na duže staze ostala bez Đerara Pikea, dok je situacija tek nešto bolja u slučaju Serhija Roberta.

Meč između Barselone i Osasune počinje od 14 sati, a vicešampion Španije ga dočekuje u promenljivom raspoloženju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.