Kulja bes navijača Barse, Valverde na žestokom udaru, ali ne samo on! Ko večeras završava misiju na Kamp Nou? (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulja bes navijača Barse, Valverde na žestokom udaru, ali ne samo on! Ko večeras završava misiju na ''Kamp Nou''? (foto)

Navijači Barselone u neverici posle večerašnjeg kraha, jedinstveni u oceni ko je glavni krivac, ali prozivki nisu pošteđeni ni pojedini fudbaleri.

Barselona očigledno nije naučila prošlogodišnju lekciju iz Rima, kada je protiv Rome u četvrtfinalu Lige šampiona prokockala tri gola prednosti.

Večeras su katalonci na ''Enfildu'' izgledali potpuno izgubljeno na terenu, nekako preplašeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dekoncentrisano, što je Liverpul uz fenomenalnu podršku sa tribina na impresivan način iskoristio i pobedom od 4:0 izborio plasman u finale Lige šampiona.

Navijači Barselone su šokirani i besni, pre svih na trenera Ernesta Valverdea, iako je ove sezone sa svojim timom osvojio titulu u Primeri. Jednostavno, nedopustivo je da sa takvom ekipom dve godine uzastopno ispada na ovakav način.

Posle ovakve katastrofe, bilo bi pravo čudo da on ostane na toj poziciji, a u prvim reakcijama posle meča, Barsine pristalice prozivaju i pojedine igrače, poput Pikea, Busketsa, Rakitića, Roberta...

-

Valverde sack!

— ⭐BRAD🇯🇲⭐ (@BradDiBoss) May 7, 2019 -

Valverde Out😡 @FCBarcelona @FCBarcelona_cat

— Mr.Abayomi (@abayomiselfmade) May 7, 2019 -

Bye Valverde bye Busquets bye Rakitic.

— Rafa (Fika) Gallart (@Fikosso) May 7, 2019 -

VALVERDE OUTT @FCBarcelona

— Khαdijα (@KhadijaZamaly) May 7, 2019 -

@FCBarcelona disgraceful VALVERDE DIMiSION 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

— MadridCabronSaludaAlCampeon (@WeLive4Mocha) May 7, 2019 -

Valverde must be sacked now! Suárez and Coutinho must pack their bags and leave with Valverde.

— Micky (@BusiFCB) May 7, 2019 -

Valverde, Busquets, Rakitic, Suárez, Piqué, Sergi Roberto GRACIAS Y ADIOS.

Messi, si puedes vete al City.

— VALVERDE HIJO DE PUTA. (@DFRA__) May 7, 2019
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul posle velikog preokreta protiv Barselone do finala Lige šampiona

Izvor: Beta, 07.Maj.2019

Fudbaleri Liverpula plasirali su večeras u finale Lige šampiona, pošto su na svom terenu pobedili Barselonu 4:0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prvog meča.Prošle srede na stadionu Kamp nou Barselona je sa 3:0 pobedila Liverpul, ali je ekipa Jirgena Klopa večeras odigrala na izuzetno visokom...

Nastavak na Beta...

"Čoukeri" iz Barselone: "Roma, pa Liverpul..."

Izvor: Mondo, 08.Maj.2019, 00:04

"To je što je", rekao je Ernesto Valverde posle utakmice u kojoj je "ispustio" prednost od tri gola, a mnogi misle da je već bivši trener Barselone. Da li je kukavička igra koštala Katalonce finala Lige šampiona?..Termin "čoukovanje" (eng: choke) vrlo često koriste ljubitelji NBA lige i označava...

Nastavak na Mondo...

Vidal, ispuni obećanje o testistima (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Maj.2019

Fudbaler Barselone Arturo Vidal bio je toliko uveren u prolaz svog tima u finale Lige šampiona da je dao neopreznu izjavu uoči revanša na Enfildu...Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug.."Ako se Liverpul plasira u finale doniraću svoj levi testis, a desni ću da poklonim navijačima Reala koji navijaju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.