Konte: Nismo zaslužili poraz, Skomina pao u atmosferi

Izvor: RTS, 03.Okt.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Nismo zaslužili poraz, Skomina pao u atmosferi

Trener fudbalera Intera Antonio Konte izjavio je da njegov tim nije zaslužio poraz na "Kamp Nou" od Barselone (2:1) u Ligi šampiona.
Inter je posle prvog poluvremena vodio golom Lautara Martinesa, vrebao iz kontre i drugi, ali je u nastavku Barselona preokrenula uz dva sjajna pogotka Luisa Suaresa – prvi iz voleja, a drugi nakon solo prodora Lionela Mesija.

"Dobili smo komplimente, to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je lepo, ali zaslužili smo više. Morali smo da iskoristimo šanse", rekao je Konte za italijanski Skaj posle utakmice.
Italijan je imao mnogo zamerki na suđenje Slovenca Damira Skomine.
"Na dresu sudija piše 'respekt' i rekao sam mu da isto tako bi trebalo da bude recipročno. Da pokaže poštovanje prema onima koji igraju. Skomina je iskusan, sudio je i finale Lige šampiona i ne sme da bude neko ko će da padne pod atmosferom 'Kamp Noua", naveo je Konte i dodao da sada moraju da se "zaleče rane" i spremi za derbi sa Juventusom, klubom u kome se proslavio kao igrač i trener.
Veliki derbi Italije na programu je u nedelju na stadionu "Đuzepe Meaca".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.