Klop izlazi u susret heroju Liverpula, naredna destinacija Španija?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop izlazi u susret heroju Liverpula, naredna destinacija Španija?

Fudbaler u potrazi za većom minutažom.

Jedan od diskretnih heroja Liverpula u prethodnoj sezoni jeste Divok Origi, Belgijanac je golovima u završnici Lige šampiona prirastao za srce navijača "redsa".

Bez obzira na sve to, napadač neće biti u prvom planu Jirgena Klopa, pa je sasvim izvesno da će ovog leta napustiti klub.

Miror piše da je za njega zainteresovan Betis koji bi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to zadovoljstvo morao da izdvoji 15 miliona evra.

Origijev ugovor ističe narednog leta i Liverpul rizikuje da ga pusti bez obeštećenja, a veruje se da će Klop izaći u susret čak i u slučaju manje ponude.

Belgijski napadač ima tek 24 godine, pokazao je svoj kvalitete na najvišem nivou i nema sumnje da bi odlazak u klub gde bi imao standardnu minutažu bio pravi potez.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.