Klop: Predviđali nam katastrofu, ali još smo “živi”

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Predviđali nam katastrofu, ali još smo “živi”

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je za klupski sajt da je pobedom nad Napolijem (3:1) u petom kolu Lige šampiona njegova ekipa na pravi način odgovorila svim kritičarima i dokazala da je „još živa”:
(FOTO: AP)
Hoćemo da produžimo život u Ligi šampiona, uprkos svim najavama koje su bile katastrofične. Sada smo u dobroj poziciji uoči poslednjeg kola i meča sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Marsejom.
Sinoćnjom pobedom Borusija je zauzela drugo mesto na tabeli F grupe sa devet bodova. Toliko ima i Napoli, ali ima lošiji učinak u međusobnim duelima.
Dortmundskim „milionerima” će u poslednjem kolu pobeda biti dovoljna za osminu finala. Tamo će se naći i uz remi, u slučaju da Arsenal ne izgubi od Napolija.
Sada su nam šanse mnogo veće, ali još ništa nije gotovo. Napravićemo veliku grešku ako budemo razmišljali drugačije – dodao je Klop koji je sa Borusijom 2011. i 2012. godine bio prvak Nemačke.
Njegova ekipa trenutno u Bundesligi zaostaje sedam bodova za vodećim Bajernom od kojeg je prošlog vikenda izgubila sa 3:0 u derbiju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.