Klop: Lovren je legenda Liverpula

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2020, 00:15

Klop: "Lovren je legenda Liverpula"

Trener Liverpula Jirgen Klop zahvalio je danas hrvatskom fudbaleru Dejanu Lovrenu na svemu što je uradio za engleski klub.

"Još jedna Liverpulova legenda je napustila klub. Lovren je bio veoma, veoma važan deo ovog tima od prvog dana kada sam došao", rekao je Klop britanskim medijima.

Lovren je za više od 10 miliona funti prešao iz Liverpula u Zenit iz Sankt Peterburga, gde će zameniti srpskog odbrambenog igrača Branislava Ivanovića.

Dejan Lovren je u julu 2014. godine došao u Liverpul, sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2019. i potom Premijer ligu ove sezone.

Dao je pet golova na 131 utakmici za Liverpula.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove spekulacije - Koliko bi novca Zvezda mogla da ponudi Banetu?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2020

Iako se pre par dana pojavila informacija da je Branislav Ivanović blizu povratka u Premijer ligu, spekulacije o njegovom potencijalnom dolasku u Zvezdu i dalje ne prestaju...Dugogodišnji srpski reprezentativac Branislav Ivanović je, kako sada stoje stvari, završio sa Zenitom, u čijem dresu je ovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.