Klinici u Tiršovoj od Zvezde oprema vrednosti 100.000 evra

Izvor: RTS, 03.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinici u Tiršovoj od Zvezde oprema vrednosti 100.000 evra

Šampion Srbije i učesnik Lige šampiona, Fudbalski klub Crvena zvezda, donirao je danas Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj savremenu opremu u vrednosti od 100.000 evra.
Ugovore u klinici potpisali su generalni direktor FK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zvezdan Terzić i direktor te ustanove Siniša Dučić.

Potpisivanju su prisustvovali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar i fudbaleri Marko Marin, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Milan Borjan, kao i predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, sportski direktor MitarMrkele i trener Vladan Milojević.
Direktor bolnice Siniša Dučić zahvalio se Crvenoj zvezdi na, kako je naglasio, značajnom poklonu.
"Pomoć je došla u pravom trenutku. Nikad nismo imali više opreme nego sada, kompletirali smo je. Lako je upravljati ustanovom kada imamo podršku ministarstva zdravlja i Crvene zvezde", rekao je Dučić novinarima i potvrdio da je vrednost opreme iznosi 100.000 evra.
Direktor Zvezde Terzić istakao je važnost klinike u Tiršovoj u lečenju dece.
"Obaveza Zvezde, kao najvećeg i kluba naroda, da donira i kupi opremu tako važnoj ustanovi. Sa Lončarom smo locirali problem i kupili opremu. Deci i roditeljima bih poručio samo jedno, da nikad da ne odustaju na putu do pozitivnog rezultata. Pobedićemo svi zajedno", rekao je Terzić.
Funkcioner crveno-belih direktoru Dučiću i ministru Lončaru uručio je dresove Zvezde sa njihovim prezimenima i brojem 10 i zauzvrat dobio zahvalnicu.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da mu je drago što se Zvezda javila da pomogne zdravstvenom sistemu.
"Lako smo se dogovorili gde da ode pomoć, jer su deca najvažnija. Brzo je sve realizovano i kupljena je najsavremeniji oprema. Posebna zahvalnost je što su se iz Zvezde setili dece koju je zadesio problem", poručio je Lončar i podsetio na Zvezdinu akciju davanja krvi i promociji donorstva.
Fudbaleri su obišli decu na odeljenju ortopedije i obradovali ih poklonima sa obeležjima Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda donirala 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2019

Predstavnici Crvene zvezde, predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, trener Vladan Milojević, kao i fudbaleri Marko Marin, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Milan Borjan bili su gosti Univerzitetske dečje klinike Tiršova. Ugostili su ih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.