Kapiten kadetske selekcije Radničkog na korak od Atalante

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten kadetske selekcije Radničkog na korak od Atalante

Priliku da provede vreme u kampu učesnika Lige šampiona i jednog od kvlitetnijih italijanskih klubova Atalante imaće kapiten kadetske selekcije Radničkog Danijel Ranđelov. Kako najavljuju u niškom klubu, ako se čelnici klubova iz Niša i Bergama dogovore, u narednom prelaznom roku mogao bi da usledi i unosan transfer.

16-godišnji kadetski reprezentativac Srbije i kapiten kadetske selekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radničkog provešće naredni period u kampu Atalante, učesnika Lige šampiona i nekadašnjeg osvajača Kupa Italije.

Kvalitetan rad u omladinskoj školi Fudbalskog kluba Radnički još jednom je dobio potvrdu. Odlične igre i ogroman talenat kapitena kadetske selekcije niškog Radničkog privukle su skaute jednog od najkvalitetnijih italijanskih timova i učesnika Lige šampiona, koji su pokazali ozbiljno interesovanje za ovog mladog fudbalera - kažu u niškom klubu.

Ranđelov, koji je 3. oktobra potpisao ugovor sa Radničkim, igra na poziciji napadača, a povremeno zaigra i kao centralni li krilni igrač navale.

Krase ga izuzetna brzina, raznovrstan dribling i osećaj za gol. Takođe, dominira i u skok igri - kažu u Radničkom.

Kadeti Radničkog su 2019. godinu završili na petom mestu Kadetske lige Srbije sa 8 pobeda, tri remija i šest poraza.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Italijani oduševljeni, iz Niša pravo u Seriju A?

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019

Radnički se pohvalio...Da je Srbija plodno tle za talentovane fudbalera to odavno nije tajna, a potvrda toga stiže nam iz Niša...Radnički je potvrdio da će kapiten kadetske selekcije "Reala sa Nišave" Danijel Ranđelov provesti neko vreme u kampu Atalante koja je veoma zainteresovana za 16-godišnjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.