Kanjas pričao Špancima o Zvezdi, tenku, “delijama”, Ligi šampiona…

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanjas pričao Špancima o Zvezdi, tenku, “delijama”, Ligi šampiona…

Došao je španski vezista Hoze Kanjas u Crvenu zvezdu ovog leta da iskustvom iz Premijer lige i La Lige pojača konkurenciji na sredini terena. U početku nije to išlo kako treba, bila je i sitna povreda, ali je u dvomeču protiv Jang Bojsa u plej-ofu za evro elitu pokazao da će biti veliko pojačanje srpskog šampiona u nastavku sezone.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Vojvodine u Novom Sadu je 1.35. Meč se igra u subotu od 18.45.
On će prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << put da igra u Ligi šampiona. Umesto sa solunskim PAOK, gde je provoe prethodne tri sezone, evro elitu će igrati sa Crvenom zvezdom. Posle isteka ugovora sa grčkim šampionom prihvatio je ponudu iz Ljutice Bogdana.
PAOK je želeo da me zadrži, ali me ponuda nije ubedila da ostanem iako sam želeo da budem u Grčkoj. Nijedna nije bila prava dok se nije javila Crvena zvezda. Kada su me pozvali, nisam oklevao ni sekund – rekao je Kanjas u intervjuu za španski “AS”.
Špance je bila zanimljiva priča o tenku.
Slavili smo u svlačionici, a onda je došao jedan zaposleni u klubu i rekao je da napolju tenk i da nas čeka vožnja oko stadiona. Nisam mogao da verujem. Hej, tenk? Bilo je to iznenađenje, baklje su bile svuda. Bilo je lepo.
O navijačima.
– Igranje na Marakani je fenomenalno. Nikada ništa slično nisam doživeo nalik ovome protiv Jang Bojsa, osetilo se to i na atmosferu koja je bila sjajna. Imamo navijače koji su među najboljima u Evropi. Takođe, i tunel Marakane je impresivan. Dok izlazite na teren čujete navijače. Čujete ih i u svlačionici.
Koliko Zvezda može u evro eliti u konkurenciji Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.
Moramo da budemo realni, mi smo ovde autsajderi. Kod kuće smo jači, ali moramo da budemo realni. Ušli smo u Ligu šampiona i sada možemo da uživamo u svim mečevima. Mada se u fudbalu nikada ne zna. Realno, Bajern i Toitenhem su rivali svetske klase – zaključio je Kanjas.
ZVEZDA KREĆE IZ MINHENA Poznat raspored crveno-belih u Ligi šampiona


The post Kanjas pričao Špancima o Zvezdi, tenku, “delijama”, Ligi šampiona… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.