Kakva priča, oteo loptu, postigao prvenac u karijeri i zaustavio najneverovatniji niz Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva priča, oteo loptu, postigao prvenac u karijeri i zaustavio najneverovatniji niz Lige šampiona!

Ako vam je promakao ovaj podatak, vezisti Napolija je dojadilo, mada ne verujemo ni da je sam znao!

Dijavari je dozlogrdilo. Oteo je loptu, Insinje je zbog povrede izašao, porazgovarao je sa Mertensom i postigao prvi gol u karijeri.

"Morao sam da izvedem taj penal, da razbijem prokletstvo. Ali, ma kako bio srećan zbog gola, ljut sam jer smo im poklonili pobedu u prvih pola sata", kaže mladi vezista.

On će ući u istoriju, ali ne jer je postigao prvenac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već jer je prekinuo neverovatan niz Mančester Sitija.

Računajući i Edersona koji je odbranio sinoć šut Insinjea sa bele tačke u prvom delu, golmani Mančester Sitija su šest puta u Ligi šampiona u nizu uspevali da ostanu nesavladani sa bele tačke.

What a run by Ghoulam, and the perfect penalty from Diawara. 💙😍👌🏻 #ManCityNapoli pic.twitter.com/JwumLhe6Qj

— Everything Napoli (@NaplesAndNapoli) 18. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.