Kakva ekipa, strašna ekipa! Sa njima je Terzić nazdravio prvom bodu u Ligi šampiona (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ekipa, strašna ekipa! Sa njima je Terzić nazdravio prvom bodu u Ligi šampiona (foto)

Slavilo se u upravi Zvezde sinoć oko ponoći...

Naravno, bilo je dosta razloga za to. Pre svega, sama činjenica da je Zvezda posle 26 godina ponovo zaigrala u evropskoj eliti, zatim fenomenalan ambijent na stadionu, odličan otpor Milojevićevog tima favorizovanom Napoliju i na kraju osvojen bod (0:0).

Ceo spektakl začinila je svojim prisustvom i Zvezdina zlatna generacija iz Barija '91, koju su navijači pozdravili pre početka sinoćnjeg meča.

Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa njima su članovi Zvezdinog rukovodstva na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem sinoć posle meča proslavili Zvezdin veliki povratak na elitnu scenu.

Kao što možete da vidite, u društvu čelnika Zvezde bili su i Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Dragiša Binić, Vlada Stošić, Slobodan Marović, Goran Vasilijević, Miodrag Belodedić, kao i počasni predsednik kluba Dragan Džajić.

Svi oni nazdravili su sinoć za prvi osvojen bod Crvene zvezde u Ligi šampiona, uz želju da ih bude što više tokom ove jeseni...

-

Veliki povratak! 💪🔴⚪🏆 #UCL #fkcz pic.twitter.com/GJeIWwBqdj

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) September 18, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.