KRAJ NADANJA: Vojvodina doživela poraz u revanšu i ostala bez Lige šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ NADANJA: Vojvodina doživela poraz u revanšu i ostala bez Lige šampiona (FOTO)

Dali su sve od sebe.

Odbojkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu CEV Lige šampiona, pošto su u maloj sali SPENS-a izgubili u revanš meču trećeg kola kvalifikacija od francuskog Šomona 3:0 (25:23, 25:23, 25:17).

Najefikasniji u redovima Šomona bio je američki odbojkaš Tejlor Averil sa 12 poena, dok ga je pratio Francuz Žilijen Vinkelmuler sa jednim poenom manje.  U timu, koji sa klupe vodi trener Duško Nikolić, najbolji poenter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio Stevan Simić sa 11 poena, dok je Kubanac Lazaro Rajdel Fundora upisao 10 poena.

Iako su ostali bez elitnog takmičenja, odbojkaši Vojvodine će nastaviti takmičenje u okviru CEV kupa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STALI NA KORAK OD ELITE: Vojvodina ostala bez Lige šampiona, evropsku avanturu nastavlja u Kupu CEV!

Izvor: Kurir, 14.Nov.2018, 00:04

Odbojkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su i u drugom meču trećeg kola kvalifikacija poraženi od francuskog Šomona sa 0:3 (23:25, 23:25, 17:25) za 78 minuta igre.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.