KAKAV KRALJ… Dobio posao u beogradskom klubu jer je legenda u igrici “Menadžer”

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV KRALJ… Dobio posao u beogradskom klubu jer je legenda u igrici “Menadžer”

Odveo je Bežaniju do polufinala Lige šampiona. Ne, nije naučna fantastika. To je uspelo Andreju Pavloviću (22), u igrici “Fudbal menadžer”.  U roku od 16 godina Pavlović je Bežaniju  vodio iz Druge lige sve do završnice najjačeg klupskog takmičenja. Pod naletima Novobeograđana padali su Mančester siti, Bajern i Totenhem. Sa ovim klubom je osvojio 10 uzastopnih titula u Superligi Srbije i šest puta je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Kup Srbije. To “trenerovanje” je bilo dovoljno da postane član stručnog štaba kluba iz Vojvođanske ulice!
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Norveške u Rumuniji je 2.50.
I dalje sam u šoku. Istovremeno sam i preplašen i uzbuđen. Velika prednost je što trenutno ne očekuju mnogo od mene, ali sam spreman – poručio je Pavlović u intervjuu za Sportbible.com i dodao:
– Ne bih da se hvalim, ali sam legenda u svetu Fudbal menadžera. Kontaktirao sam ih i pokazao i moje rezultate na FM i sugerisao da bih mogao da im pomognem jer volim statistiku. Nisam očekivao da će me pozvati. Posle prijateljskog razgovora sa direktorom on me pitao da li bih mogao da dođem u subotu na prvu utakmicu i vidimo kako će da prođe. Nisam mogao da verujem, bio sam šokiran kada su me pozvali.
Bežanija je zbog finansijskih problema odustala od takmičenja u Prvoj ligi Srbije i sada je u najnižem rangu, Međuopštinskoj ligi.
Trenutno volontiram u klubu kao i svi zaposleni i igrači. Možda samo sekretar i lekar dobijaju neki novac, ali ni to ne mogu da tvrdim, nije obavezno da dolazim na svaku utakmicu. Dođem kada mogu i to im znači, uglavnom je vikendom kada sam ja slobodan od mog primarnog posla tako da je to olakšanje – poručio je Andrej koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu.
U konkurenciji 14 ekipa Bežanija je trenutno 12. Osvojila je osam bodova u osam kola. Pavlović je “debitovao” prošlog vikenda u pobediprotiv Dedinja (2:1) Ko zna, možda je ovo početak jedne fudbalske karijere.
Ako se pojavi šansa, voleo bih da budem skaut ili analitičar. O tome sanjam odavno i bilo bi baš lepo. Bežanija trenutno ne može da me plaća, ali radim ovo jer volim klub i posao. Nadam se da ću u budućnosti biti i plaćen da radim nešto što volim – objasnio je Pavlović.



The post KAKAV KRALJ… Dobio posao u beogradskom klubu jer je legenda u igrici “Menadžer” appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.