Juventusova odbrana u komadima, panična kupovina poslednjeg dana, tri opcije!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusova odbrana u komadima, panična kupovina poslednjeg dana, tri opcije!

Videlo se da bez Kjelinija deluju izgubljeno, ostali su na povratniku Kaseresu i nesigurnom Ruganiju, Atletiko je blizu. Hoće li poslednjeg dana dovesti još jednog štopera?

Juventus je u komadima, eliminacija iz kupa je teško pala "Bjankonerima", ali ciljevi su veći, problem su povrede. Bonući je van terena, Kjelini se sinoć povredio, Benatija je otišao, De Šiljo je kao štoper bio kriminalan, Rugani takođe.

Sada je već u pitanju trka sa vremenom, ne toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za šampionat, već Ligu šampiona.

Da li moraju poslednjeg dana da dovedu štopera. Meta je Alveš iz Parme, veteran i Ronaldov prijatelj, ali teško će ga Dukali pustiti poslednjeg dana prelaznog roka.

Sa druge strane, Juventus pokušava da dovede Kristensena iz Čelsija na pozajmicu do leta, u kontaktima su sa klubom iz Londona, a sada se pojavila mogućnost da možda poslednjeg dana preotmu Domagoja Vidu.

Naime, on je na putu za Rim, ali ako Juventus ponudi Bešiktašu i Vidi veći novac, možda promeni smer.

U klubu odmeravaju opcije, Kjelini će biti odsutan dve nedelje, trebalo bi da se oporavi, ali u njegovim godinama mišić ume da bude veći problem.

Videćemo, ostalo je još danas, Juventus se uvek bojao paničnih kupovina, ali za Bruna Alveša bi morali da izdvoje 1.5 milion evra, što nije veliki novac, no, Parma za sada odoleva.

Šta će se dešavati do ponoći?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus izvisio za pojačanje u minut do 12! Domagoj Vida poslednja šansa?

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2019

Težak poraz od Atalante i eliminacija iz Kupa Italije posle četiri godine, nisu jedine loše vesti koje su zadesile Juventus sinoć. Povredio se i Đorđo Kjelini. Prethodni su zbog povreda iz stroja ispali Andrea Barzalji i Leonardo Bonući. Alegri u narednim danima ne može da računa ni na jednog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.