Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 17:05

Juventus sa jednim štoperom, Barselona bez Mesija, De Jonga i još šestorice...

Možda ipak ne bude sve rešeno već u četvrtom kolu grupe G

Sve u grupi G ide prema očekivanjima. Barselona i Juventus opravdavaju uloge favorita – ruku na srce ne rutinski – i već večeras, posle 4. gola Lige šampiona, u slučaju da i jedni pobede, mogli bi da obezbede kartu za nokaut fazu.

Međutim, i katalonski i torinski klub naišli su na probleme pred mečeve kijevskim Dinamom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odnosno Ferencvarošem. Barselona, konkretno, na gostovanje u Kijev, na noge Dinamu ide bez osmorice prvotimaca. Đerar Pike, Serđi Roberto, Samjuel Umtiti, Ronald Arauho, Serhio Buskets i Ansu Fati nisu otputovali u Ukrajinu zbog povreda, dok su Lionel Mesi i Frenki de Jong, odlukom Ronalda Kumana, ostali u Barseloni kako bi se odmorili. Najveće pitanje je ko će u srce odbrane sa Klemonom Lengleom. Renomirani Mundo Deportivo uverava da će prve minute dobiti 21-godišnji Oskar Mingeza, dok će u De Jongovom odsustvu u vezni red Karles Alenja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ni u Dinamu situacija nije najsjajnija. Doduše, mnogo je bolja nego kada je na Kamp Nou stigao bez 13 fudbalera. A opet, i sa takvim hendikepom samo zbog odličnog Marka Andre Ter Štegena ostala bez boda. Dvadeset dana od tog duela devetorica fudbalera oporavili su se od korona virusa, pa Mirčea Lučesku neće moći da računa “samo“ na Andrijevskog, Šabanov, Sidorčuk i Tsigankov.

Juventus, baš kao i Barselonu, prvenstveno muče defanzivni problemi. Leonardo Bonuči i Đorđo Kjelini nisu trenirali na poslednjem treningu, Merih Demiral otpao je u poslednjem trenutku, zbog čega će tandem pred golom Vojčeha Ščensnog činiti Matijs de Liht i Danilo, inače desni bek po vokaciji.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zasluženi odmor mogao bi da dobije Alvaro Morata. Španac je počeo svaki meč Juventusa otkako je stigao u Torino i italijanski mediji najavljuju da će ga Andrea Pirlo poštedeti i u startnu postavu uvrstiti Paula Dibalu, uz Kristijana Ronalda koji rešeta otkako se vratio na teren početkom novembra.

GRUPA G

21.00: (1,13) Juventus (9,50) Ferencvaroš (16,0)

21.00: (4,80) Dinamo Kijev (3,60) Barselona (1,77)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona lako, Juventus u nadoknadi osigurao nokaut fazu! VIDEO

Izvor: B92, 24.Nov.2020

Fudbaleri Barselone savladali su na gostovanju kijevski Dinamo sa 4:0 u četvrtom kolu grupe G Lige šampiona...Blaugrana je tako osigurala prvo mesto i plasman u osminu finala, baš kao i Juventus...Dosta su se izabranici Ronalda Kumana mučili u prvom poluvremenu, da bi u nastavku slomili žilavog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.