Juventus odlučio, evo od čega zavisi Sari! Naslednik već spreman?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 12:13

Juventus odlučio, evo od čega zavisi Sari! Naslednik već spreman?

Iako je Fabio Paratići rekao da klub neće menjati trenera, sve zavisi od 90 minuta.

Pobedom protiv Lacija Juventus se približio tituli, mogli bi da je osvoje već u sledećem kolu u četvrtak ako Inter ne pobedi Fiorentinu, a "Bjankoneri" slave na "Friuliju". Jasno, potrudiće se da do devetog "Skudeta" u nizu stignu što pre, kako bi spustili ritam i odmorili se pred nastavak Lige šampiona.

Deo javnosti koji nije naklonjen Juventusu kaže da je izvesna titula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posledica slabosti rivala, nastavka sezone u kome je dozvoljeno pet izmena što je favorizovalo Juventus koji ima dugu klupu, oni drugi kažu da kao i obično rivali traže alibije i da je Juve sa pola snage stigao nadomak titule.

Ipak, niko nije zadovoljan igrom, od Sarija se očekivalo više, ali treba biti realan, ovo je prva godina, problem je što se igrači nisu navikli na njegove zahteve.



"Sari će ostati"
, rekao je Paratići nakon sinoćnje utakmice.

"Ja imam ugovor", kratko je prokomentarisao trener, ne želeći da priča o spekulacijama o smeni.

Ali, njegova sudbina će izgleda biti rešavana protiv Liona. Naime, krajem prve nedelje avgusta Juventus igra revanš osmine finala Lige šampiona protiv Francuza. Iako jure 1:0, prednost rivala, veliki su favoriti. Lion nije igrao više od tri meseca, van takmičarskog su ritma, to je zaista ogroman hendikep. Od Sarija se očekuje da se plasira na završni turnir u Lisabon, u četvrtfinalu ga čekaju Mančester Siti ili Real, ali ako eliminiše Lion, zadržao je posao.

Ako se to ne desi, onda je pitanje da li će ostati, "La Stampa" tvrdi da je kontakt uspostavljen sa Poketinom i da bi ako Juventus ne uđe u osam Lige šampiona, bez obzira na titulu, Sari i pored sinoćnjih uveravanja iz kluba mogao da ostane bez posla.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.