Juve otkrio cenu za Mandžukića, prava bagatela!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve otkrio cenu za Mandžukića, prava "bagatela"!

Hrvatski napadač se ne nalazi u Sarijevim planovima.

Reprezentacija Hrvatske je ubedljivo savladala reprezentaciju Mađarske u sedmom kolu kvalifikacija za predstojeće prvenstvo Evrope, na ovom meču naravno nije bilo poznatog napadača "vatrenih" koji se povukao iz srebrne selekcije Hrvatske.

Iskusni napadač posle pripremnog perioda sa Juventusa uopšte nema minuta na zvaničnim utakmicama Juventusa, univerzalni fudbaler takođe nije uvršten ni u spisak igrača koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaju pravo nastupanja u Ligi šampiona. Tridesettrogodišnjak se nalazi na izlaznim vratima Sarijevog Juventusa već neko vreme, sam izlazak će se desiti izvesno u januaru.

Italijanski mediji pišu da je i određena cena hrvatskog internacionalca. Cena je svega deset miliona evra, za Mandžukića vlada interesovanje Mančester Junajteda i klubova iz MLS lige, ostaje da se vidi da li ostaje u Evropi ili će se oprobati "preko bare".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.