Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 12:19

Junajted se kocka, ali sada mu gori pod nogama! Palas do kraja sezone bez Bentekea

Ekipa sa Old Traforda, ako želi u Ligu šampiona, mora da slavi u Londonu protiv Kristala Palasa Luke Milivojevića

Strašan kiks je Mančester Junajted napravio u ponedeljak. Sautempton je u poslednjim sekundama meča stigao do boda (2:2) na Old Traforda. Četa Olea Gunara Solskjera propustila je veliku šansu da pretekne Čelsi i Lester, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rivale za Ligu šampiona.

Do kraja Premijer lige ostalo je još tri kola, a Crveni đavoli moraju da slave u četvrtak (21.15) protiv Kristal Palasa u Londonu. Ekipa Luke Milivojevića je u očajnoj formi, kao da se zadovoljila pukim opstankom u ligi. Vezao je Palas pet poraza u šampionatu i u lošem raspoloženju čeka zahuktali Junajted.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Do kraja sezone, iskusni stručnjak Roj Hodžson ne može da računa na Belgijanca Kristijana Bentekea. Napadač tima iz Londona je dobio crveni karton u Birmignemu protiv Aston Vile zbog incidenta sa Ezrijem Konsom i kažnjen je sa tri utakmice neigranja, što znači do kraja šampionata.

Pored Bentekea, za domaćina neće igrati Geri Kejhil i Džejms Tompkins, a u konkurenciji za tim biće vezista iz Gane Džefri Šlup koji se oporavio od povrede. S druge strane, Solskjer je tek u finišu sezone našao pravih startnih 11. Poslednjih pet utakmica igrala je ista postava. Pod znakom pitanja za meč u engleskoj prstonici je mladi Mejson Grinvud. On ima povredu zgloba. Na lakše povrede se žale i Luk Šou i Brendon Vilijams. Van stroja su i dalje Fil Džons i Aksel Tuanzebe.

Mančester Junajted u poslednje vreme igra efikasne utakmice. Na pet vezanih je došlo 3+. U prvom delu sezone, Kristal Palas je slavio na Teatru snova sa 2:1, golom Van Anholta u trećem minutu sudijske nadokande. Prošle sezone na Selherst parku, Junajted je pobedio sa 3:1. Đavolima prijaju gostovanja Palasu u Londonu. Mančesterski gigant ima tri vezane pobede u gostima protiv tima Luke Milivojevića.

Lester igra veoma loše u nastavku sezone i doveo je u pitanje igranje u Ligi šampiona. Do kraja sezone vodiće se velika borba Lisica sa Čelsijem i Mančester Junajtedom za dva mesta u evro-eliti. Domaćin ima težak zadatak danas (19.00) protiv odličnog Šefild Junajrted koji se bori za Ligu Evrope.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lester će do kraja sezone da igra bez Turčina Caglara Sojunsua zbog crvenog kartona u prethodnom kolu u Bornmutu. Dobio je tri utakmice neigranja. Pod znakom pitanje je igranje jednog od najboljih fudbalera Lestera ove sezone Džejmsa Medisona. Njega muči kuk, a neizvestan je Bendžamin Čilvel zvog povrede stopala. Za goste je pod znakom pitanja Škot Džek Flek. Ekipa iz Šefilda je sakupila čak 10 bodova u poslednja četiri kola. U prvom delu sezone, Lester je pobedio u Šefildu sa 2:1. Lisice su u seriji od četiri trijumfa protiv današnjeg rivala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Aston Vila je pobedom protiv Kristal Palasa sa 2:0 ostala u igri za ostanak u Premijer ligi, ali tim iz Birmingema mora da traži bodove spasa u Liverpulu protiv sve slabijeg Evertona. Karamele imaju samo bod u prethodna tri kola.

Sautempton dočekuje (21.15) Brajton. Gostima su bodovi potrebniji jer nisu još matematički ostali u ligi. Brajton šest mečeva ne zna za pobedu protiv Svetaca.

PREMIJER LIGA - 36. KOLO

Utorak

Čelsi - Norič 1:0 (1:0)

/Žiru 45+3/

Sreda

Njukasl – Totenhem 1:3 (0:1)

/Riči 56 – Son 27, Kejn 60, 90/

Mančester Siti – Bornmut 2:1 (2:0)

/Silva 6, Žezus 39 – Bruks 88/

Barnli – Vulvs 1:1 (0:0)

/Vud 90+6 – Himenez 76/

Arsenal - Liverpul 2:1 (2:1)

/Lakazet 32, Nelson 44 – Mane 20/

Četvrtak

19.00: (2,20) Everton (3,35) Aston Vila (3,35)

19.00: (2,00) Lester (3,40) Šefild Junajted (3,90)

21.15: (11.00) Kristal Palas (5,20) Mančester Junajted (1,30)

21.15: (2,30) Sautempton (3,35) Brajton (3,30)

Petak

21.00: (2,50) Vest Hem (3,20) Votford (2,95)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.