Junajted među četiri? Murinjo: Bilo bi čudo...

Izvor: Mondo, 03.Dec.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted među četiri? Murinjo: Bilo bi čudo...

"Crveni đavoli" kiksnuli su i prošlog vikenda i dodatno se udaljili od pozicije na tabeli koja vodi u Ligu šampiona.

Foto: Richard Sellers/PA via AP/Tanjug

Zaključno sa remijem u Sautemptonu (2:2), posle kojeg je Mark Hjuz dobio otkaz, Mančester junajted "vezao" je tri ligaške utakmice bez pobede, u kojima je osvojio samo dva od mogućih devet bodova.

Zbog takve serije i zbog spektakularne pobede Arsenala protiv Totenhema, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekipa Žozea Murinja zaostaje za četvrtoplasiranim "tobdžijama" velikih osam bodova.

Iako je odigrano samo 14 od 38 kola Premijer lige, već se može reći da će "crveni đavoli" imati težak posao da se "popnu" među četiri ekipe na tabeli i da se ponovo plasiraju u Ligu šampiona.

U razgovoru za portugalske medije, Murinjo je otvoreno izneo svoje predviđanje.

"Prošle sezone sam rekao da je osvajanje drugog mesta fantastičan uspeh, ako uporedimo naš kvalitet sa kvalitetom drugih timova koji su se borili za 'Top 4'. Ove godine imamo više problema i dokaz mojih reči od prošlog leta, kada sam izjavio da će ovo biti veoma teška sezona", rekao je Portugalac.

"Cilj nam je da osvojimo što više poena i da pokušamo da napravimo čudo, pa da završimo četvrti", dodao je "Posebni".

Pritisak na Mančester junajtedu postepeno raste i neće postajati manji dok se bude bližila sreda i utakmica protiv Arsenala.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.