Junajted, Čelsi i PSŽ u borbi za iskusnog defanzivca!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted, Čelsi i PSŽ u borbi za iskusnog defanzivca!

Iako je prošle sezone stigao u Milan, italijanski fudbaler bi mogao da promeni sredinu ovog leta.

Bonući je prošle sezone stigao u Milan, a plan je bio da vrate ovaj klub u Evropu.

Nisu uspeli da izbore igranje u Ligi šampiona, a to je samo početak loših vesti za navijače ovog kluba. Verovatno neće igrati ni Ligu Evrope, zbog finansijskog fer pleja i suspenzije od godinu dana od strane UEFA.

Klub je spreman da proda svoje najbolje igrače i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << proba sve ispočetka, jedan od glavnih igrača ove ekipe je definitivno Leonardo Bonući, italijanski reprezentativac.

Bonući je nakon sedam godina provedenih u Juventusu prešao u Milan, a verovatno će opet menjati sredinu u ovom prelaznom roku. Evropski velikani se bore za njegov potpis, a to su PSŽ, Junajted i Čelsi.

Junajted potajno želi ovog defanzivca, dok PSŽ i Čelsi otvoreno ratuju.

Čelsi očekuje da uskoro objavi da je Mauricio Sari novi menadžer ovog kluba, a za to vreme radi na pojačanjima koje bi Sari voleo da zatekne u timu. Definitivno, jedan od njih je i Bonući.

Sari želi Italijane u svom timu, pa tako u defanzivi želi Ruganija i Bonućija.

Tridesetjednogodišnji Italijan će uskoro doneti odluku, a podsećanja radi, prošle sezone je odbio brojne ponude iz Premijer lige kako bi prešao u Milan i na taj način ostao u Italiji.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRANSFERI UŽIVO (13. jul): Real vraća otpadak za 120.000.000? Junajted krenuo po Bejla, Liverpul završio Šaćirija, Everton hoće paket iz Barse

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2018, 10:57

12.48 - Operacija "Nejmar" je počela! Real Madrid je u Sao Paulo poslao jednog od svojih najbitnijih ljudi da Brazilcu i njegovim zastupnicima predstavi astrononski ugovor vredan 49.000.000 evra godišnje! Opširnije OVDE.  12.45 - Lacijev večiti talenat Danilo Kataldi se vratio sa još jedne pozajmice...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.