Joveljić posle gola Napoliju objasnio zbog čega je ovaj Zvezdin remi još vredniji

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić posle gola Napoliju objasnio zbog čega je ovaj Zvezdin remi još vredniji

Već na debiju u U19 Ligi šampiona pokazao je svoje golgeterske sposobnosti.

Omladinci Crvene zvezde juče su na Banovom brdu remizirali sa ekipom Napolija u prvom kolu U19 Lige šampiona (1:1), a jedini gol za domaće postigao je Dejan Joveljić, koji je zajedno sa Aleksom Terzićem prekomandovan iz prvog tima za mečeve u ovom takmičenju.

Upravo je njihova sjajna saradnja i dovela do pomenutog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogotka, Terzić je odlično centrirao sa leve strane, a Joveljić pogodio preciznim udarcem glavom.

Posle meča, Joveljić je istakao da je ovaj rezultat još vredniji ako se ima u vidu da su fudbaleri Napolija godinu dana stariji od Zvezdinih.

''Veliko iskustvo za nas. Presrećan sam kao i saigrači. Prvi gol Zvezde u omladinskoj Ligi šampiona ostaće upamćen i zbog boda koji je doneo. Moram da napomenem da smo igrali protiv godinu dana starijih igrača i da je iz tog ugla ovo je odličan rezultat'', istakao je Joveljić.

Taj detalj je posebno naglasio i trener Bratislav Živković.

''Na početku sezone plan je bio da nam na raspolaganju budu i igrači rođeni 2000. godine, ali su oni prosleđeni na kaljenje u Grafičar.







Srećom dobili smo Joveljića i Terzića koji su protiv Napolija pravili razliku.







U prvom poluvremenu smo izgledali dobro i igrali kako smo želeli. U nastavku je fizički aspekt došao do izražaja, pali smo u igri i izgubili pas. Kad se sve sumira remi je najrealniji ishod'', zaključio je Živković.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zelena Fiorentina remizirala na "Ferarisu"

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018

"Ljubičasti" koji su danas igrali u zelenim dresovima odigrali nerešeno na gostovanju Sampdoriji u Đenovi...Fiorentina koja je danas nastupila u za njih čudnim zelenim dresovima, odigrala je 1:1 danas na gostovanju na stadionu "Luiđi Feraris"...Bio je to odložen meč iz prvog kola zbog tragedije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.