Jedna loša i jedna sjajna vest za navijače Liverpula! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna loša i jedna sjajna vest za navijače Liverpula! (foto)

"Redsi" večeras igraju protiv Sevilje u Ligi Šampiona, a evo kako bi mogla da izgleda njihova postava.

Jirgen Klop je ovog leta doveo nekoliko pojačanja, možda i manje od očekivanog, a najveće je svakako Mohamed Salah, koji je iz Rome došao za rekordnu svotu novca kada je kluba sa "Enfilda" u pitanju.

Odmah se Egipćanin uklopio u Klopov sistem, postao je vrlo važan za igru Liverpula za samo mesec dana u klubu, postigao je dva gola u PL, jedan u plej-ofu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Ligu Šampiona, ali ga najverovatnije neće biti u postavu "Redsa" na startu grupne faze.

Liverpul dočekuje Sevilju, a Mohamed Salah će najverovatnije propustiti taj susret, kako se razboleo.

On se požali na bolno grlo, pa se očekuje da neće biti spreman da istrči na teren protiv tima iz Andaluzije.

Očekuje se da se u startnih 11 umesto njega nađe Danijel Staridž, koji će zajedno sa Maneom i Firminom predvoditi napada Liverpula, ali Liverpul bi za večerašnji duel mogao da dobije veliko pojačanje u veznom redu.

Naime, prema pisanju engleskog lista "Tajms", u startnoj postavi za večerašnji susret mogao bi da se nađe Filipe Kutinjo.

Brazilac je propustio sve mečeve ove sezone, kako je patio od povrede leđa, a i žarko je želeo da se preseli u redove Barselone, pa se smatra da je povreda bila izmišljena kako bi se opravdalo njegovo odsustvo.

"Redsi" su uspeli da ga zadrže, a izgleda da je Kutinjo shvatio da ništa dobro neće ispasti od njegovog durenja, pa će u važnom meču protiv Sevilje dobiti priliku u startnoj postavi.

Očekuje se da se Klop i Berizo odluče za ove postave večeras.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.