Jedna dilema, nekoliko opcija - Za koju će se odlučiti Milojević? (21.00)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna dilema, nekoliko opcija - Za koju će se odlučiti Milojević? (21.00)

Crvena zvezda večeras igra najvažniju utakmicu u svojoj novijoj istoriji. Pred revanš sa Salcburgom trener crveno-belih ima samo jednu dilemu.

Šampion Srbije večeras igra revanš utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako je prvi meč sa Salcburgom završen remijem bez golova jasno je da će sve biti rešeno u Austriji.

Pred večerašnje gostovanje na severozapadu Austrije crveno-bele je zadesio peh zbog povrede Nikole Stojiljkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a odsustvo ovog napadača znači da će Vladan Milojević napraviti određene korekcije u startnoj postavi.

Na pozicijama u zadnjoj liniji i centralnom delu veznog reda neće biti iznenađenja, ali će u zavisnosti od izbora Vladana Milojevića za poziciju "devetke" biti rokada u navalnom delu.

Kako trenutno stoje stvari, postoje tri opcije za koje bi Milojević mogao da se odluči. Najmanje je realno da na poziciji "devetke" zaigra Milan Pavkov, pa tako treba očekivati El Fardu Bena ili Nemanju Milića koji se vratio u stroj.

Ukoliko Milojević odluči da El Fardu Ben bude najistureniji, iza reprezentativca Komora verovatno će zaigrati Džonatan Kafu, Veljko Simić i Nemanja Radonjić.

Bude li Vladan Milojević odlučio da "lažnu devetku" igra Nemanja Milić, u ofanzivnom delu veznog reda onda bi mogli da zaigraju El Fardu Ben, Veljko Simić i Nemanja Radonjić i ovo je solucija koju ne treba odbaciti tako lako.

Evo i kako bi mogao da izgleda Zvezdin tim za večerašnji meč ukoliko uzmemo u obzir sve rečeno: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Kafu, Simić, Radonjić - Ben;

Meč se igra od 21 čas na "Salcburg Areni".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.