JAVIO SE BIVŠI REPREZENTATIVAC: Sada se SIGURNO zna da li će doći na Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVIO SE BIVŠI REPREZENTATIVAC: Sada se SIGURNO zna da li će doći na Marakanu! (FOTO)

Crveno-beli stvaraju tim za Ligu šampiona.

Prethodne nedelje štoper Darmštada Slobodan Medojević posetio je stadion u Ljutice Bogdana i razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde oko prelaska na Marakanu. Sve je bilo dogovoreno, čekao se samo potpis, međutim...

NBA PLEJ-OF: Vicešampion u VELIKOM problemu! Boston korak bliži finalu! (VIDEO)

KOSA JE BILA NJIHOV ZAŠTITNI ZNAK: Ove LUDE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << frizure fudbalera pamtiće se dok god bude bilo Mondijala! (FOTO)

BOMBA NA MARAKANI: Stiže bivši napadač Monaka i Anderlehta (FOTO)

- Imam još godinu dana ugovor sa Darmštadom i neću da menjam klub ukoliko ne stigne ponuda koja se ne odbija. Povratak u Srbiju trenutno nije moja opcija - otkrio je Medojević.

Bivši kapiten Vojvodine nije krio da je boravio na stadionu "Rajko Mitić".

- Ljudi iz Zvezde su me zvali više puta. Nismo pregovarali, već sam samo hteo da saslušam ponudu. Rekao sam im da mi je cilj da ostanem u Nemačkoj i zahvalio se na ponudi.

Prošlogodišnji primer povratnika u srpski fudbal i nekadašnjeg igrača Vojvodine Srđana Babića, kluba u kome je ponikao i Medojević, nisu ubedili igrača Darmštada da krene utabanom stazom.

- Svako zna šta je za njega, nije na meni da komentarišem odluke drugih igrača. Fokusiran sam na svoju karijeru, ali ne vidim sebe u našoj ligi.

Ni šestomesečno iskustvo iz Bundeslige, nije promenilo mišljenje nekadašnjeg fudbalera Volfzburga i Ajntrahta iz Frankfurta.

- Cvajta je jača od naše elite 10 do 15 puta, stadioni su puni, igram svaku utakmicu pred 15 do 20.000 ljudi. Naravno da mi je cilj povratak u Bundesligu, imam još dosta da pružim u Nemačkoj - rekao je Slobodan Medojević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.