Iz Zvezde poručuju: Imamo šanse protiv Napolija!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zvezde poručuju: "Imamo šanse protiv Napolija!"

Pred njima je veliko iskustvo.

Prolaskom seniorskog tima u grupnu fazu Lige šampiona, omladinski tim Zvezde će bez kvalifikacija nastupati u elitnom takmičenju za mlade igrače.

Prve utakmice su na programu 18. ili 19. septembra.

"Biće zanimljivo i uzbudljivo, u jakoj smo grupi sa tri odlična tima radujem se predstojećim utakmicama. Možda rezultatski ne prođemo dobro, ali čemo navijači i mi uživati", poručio je Bratislav Živković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener Zvezdinih omladinaca, prenosi Žurnal.

Živković je deo svoje karijere proveo i u Italiji, logično raduje se duelu sa Napolijem.

"Igrao sam dugo u Italiji, radujem se meču sa Napolijem takođe mislim da sa njima imamo i najviše šanse za pozitivni rezultat", izjavio je Živković.

Jedan od trenera u klubu Nikola Jelić se slaže sa svojim kolegom i deli mišljenje oko Italijana.

"Definitivno prejaka grupa. Znamo za PSŽ da godinama imaju jednu od najboljih škola fudbala u Francuskoj. Liverpul je snažan, protiv Napolija imamo najveće šanse", završava Jelić.

Tako će "Crveno-beli" imati dva tima u elitnom društvu, a pored Napolija sastaće se i sa Pari Sen Žermenom i Liverpulom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.