Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 16:54

Isplivao novi detalj: Artur i Pjanić ostaju na starim adresama do kraja Lige šampiona

Brazilac već u subotu uveče stiže u Torinu, Bosanac će u Kataloniju u nedelju ujutru

Delovalo je isprva kao šala, ali daleko od toga da se sada bilo ko drugi smeje osim ljudi u Barseloni i Juventusu – Artur Melo i Miralem Pjanić na pragu su da razmene klubove i tako otvore nova poglavlja u svojim karijerama!

Teren je spreman za realizacije dva bombastična transfera, a sve će biti gotovo izvesno već do ponedeljka. Katalonski Mundo Deportivo saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da će Artur Melo otputovati u Torino koliko u subotu uveče i to pravo iz Viga, gde Barselona gostuje od 17 časova. Brazilac će večeras doputovati u Torino kako bi već u nedelju ujutru obavio potrebne medicinske preglede. Istovremeno, Miralem Pjanić podno Alpa polako pakuje kofere i sprema se za novu avanturu, a u srce Katalonije doputovaće u nedelju ujutru.

Dakle, praktično nas sati dele od ozvaničenja dva strašna posla. I to sve, kako ste već imali prilike da čitate na stranicama portala MOZZART Sport prethodnih dana, zbog toga što se Barseloni žuri da ispegla dugovanja i nadoknadi čak 124.000.000 evra minusa pred sam kraj fiskalne godine 30. juna.

Međutim... Realizacija oba transfera sa sobom nosi i jednu bitnu caku. Naime, Mundo Deportivo navodi da će Artur i Pjanić OSTATI u svojim matičnim klubovima sve do avgusta, odnosno dok se ne okonča završnica Lige šampiona u kojoj Barsa i Juventus igraju! To znači da će se Artur i Pjanić vratiti na svoje originalne destinacije odmah pošto obave potrebne preglede i završe papirologiju.

Ovo je veliki i važan detalj jer, primera radi, Čelsi nije dozvolio Timu Verneru da ostane u Lajpcigu do kraja učešća u Ligi šampiona i nemački golgeter će već od 1. jula biti na Stamford Bridžu za stalno.

Podsetimo, Juventus će za Artura Mela platiti 70.000.000 evra, a Barselona za Miralema Pjanića 60.000.000 evropskih novčanica i dva transfera nisu klasična trampa, već odvojeni poslovi kako bi i dalje aktuelni prvak Španije sredio stanje na računu...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.