Inijesta: Siti je opasan, ali je Mesi nama garancija za dobre rezultate

Izvor: Blic, 17.Mar.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta: Siti je opasan, ali je Mesi nama garancija za dobre rezultate

Fudbaler Barselone Andreas Inijesta rekao je da se nada da će njegova ekipa nastaviti pobednički niz i protiv Mančester sitija i da će se plasirati u četvrtfinale Lige šampiona.

"Nadam se da ćemo protiv Sitija nastaviti seriju dobrih rezultata. Moramo da budemo 200 odsto koncentrisani. Da, imamo dobar rezultat, ali ne smemo da mislimo da nam je taj rezultat iz prvog meča osigurao plasman. Siti ima dobre igrace, oni su dobar tim. Veoma su opasni, pogotovo u napadu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Inijesta.

Barselona će na svom stadionu dočekati Mančester siti u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona. Katalonci su 24. februara u Mančesteru slavili sa 2:1.

Barselonu za vikend očekuje derbi meč Primere sa najvećim rivalom, Real Madridom.

"Istina je da nas očekuje Real, ali nismo u mogucnosti da razmišljamo o njima. Moramo da idemo korak po korak. Ekipa zna da može da osvoji trofeje u svim takmičenjima, ali ne smemo da srljamo", kazao je Inijesta.

Vezni fudbaler Barselone na konferenciji za novinare imao je samo reči hvale za saigrača Lionela Mesija.

"Mesi nam je garancija za dobre rezultate. Uvek je prednost da imamo igrača kao njega. On je jedinstven igrač, jedan od retkih koji može da preuzme potpunu odgovornost za sve", kazao je Inijesta.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Barselone i Mančester sitija igraće se u sredu na Kamp nou od 20.45 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Inijesta: "Ne razmišljamo o Realu dok ne arhiviramo Siti"

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2015, 01:45

Vezni fudbaler Barselone Andres Inijesta poručio je da ekipa ne razmišlja o predstojećem "El Klasiku" pošto je prioritet u datom trenutku duel sa Mančester Sitijem i plasman u 1/4 finale Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.