Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilićeve odbrane, Ebisilijev gol: Zvezda - Voždovac 2:0 (UŽIVO)

Napadač "crveno-belih" Pavkov igra protiv prvi put posle podviga protiv Liverpula u Ligi šampiona.

29`: Posle pravovremenih Ilićevih intervencija mreža Voždovca se ipak zatresla. Gobeljić je centrirao s desne strane, a Ebisilio je glavom dočekao loptu i s penala pogodio nebranjeni deo gola.

26`: Golman Voždovca Ilić dva puta je u desetak sekundi spasao svoj tim. Prvo je odbranio Simićev udarac glavom na metar od sebe, a u nastavljenoj Zvezdinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << akciji i Benov udarac nogom iskosa.

16`: Imao je Ebisilio lepu poziciju iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, ali je pogodio živi zid.

12`: Ilić je odbranio stopostotnu šansu u koju je dospeo Pavkov na lepo Ebisilijevo dodavanje. Zvezdin napadač se našao oči u oči s golmanom Voždovca koji mu je ušao u šut. Odmah zatim na drugoj strani Borjan je pravovremeno istrčao da spreči protivničkog igrača da uputi bolji šut.

6`: Babić je došao u priliku da uputi udarac na gol iz šesnaesterca, ali je njegov šut levom nogom bio nedovoljno snažan.

3`: Krstičić je oprobao levicu sa oko 20 metara. Lopta je prohujala metar pored stative.

Utakmica je počela

U poslednjoj utakmici 18. kola Superlige Crvena zvezda dočekuje Voždovac, kojeg je pobedila s 2:1 kada se igralo na njegovom terenu. U timu "crveno-belih" ponovo nema desnog beka Stojkovića i halfa Savića, još rovitih od povreda, ali se u špic vratio Pavkov, dvostruki strelac u podvigu protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Zvezda: Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić, Jovančić, Krstičić, Ben, Ebesilio, Simić, Pavkov. Trener: Milojević.

Voždovac: Ilić, Maksimović, Kovačević, Mihajlov, Purtić, Pavlović, Luković, Jovanović, Stuparević, Ćirković, Milunović. Trener: Aničić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić branio kao lav, a onda savladan dva puta: Zvezda - Voždovac 2:0 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2018

"Crveno-beli" su u poslednjoj utakmici 18. kola Superlige savladali Voždovac s 2:0 na "Marakani"...Kada se računa i prošla sezona, Zvezda je na "Marakani" ostvarila 14. uzastopnu pobedu u prvenstvu, a desetu u ovoj. Voždovac je ostavio solidan utisak, nije se branio, ali je ostao bez nagrade za smelu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.