Igokea u Ligi šampiona?! Da li Partizan razmišlja u tom smeru?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 21:18

Igokea u Ligi šampiona?! Da li Partizan razmišlja u tom smeru?

ABA liga bi mogla da ima učesnika u Ligi šampiona sledeće sezone.

Prema informacijama koje ima portal "Nova.rs" ekipa Igokee bi mogla da bude učesnik FIBA Lige šampiona za sledeću sezonu.

Ovo takmičenje će biti jače nego prošle sezone, po svemu sudeći, imajući u vidu da su poziv prihvatile ekipe Bilbaa, Ritasa i Darušafake.

Pominjali smo vam da su čelnici FIBA kontaktirali i Partizan, baš kao i Budućnost i Cedevitu Olimpiju u nadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi neko od tih klubova mogao da zaigra u FIBA Ligi šampiona, a danas je stigla informacija da je Igokea u pregovorima o igranju u pomenutom takmičenju.

Rok za prijave za učešće u Ligi šampiona je 5. jun, a tim iz Laktaša i dalje nije poslao zvaničnu prijavu.

Imajući u vidu činjenicu da Partizan sledeće sezone neće igrati Evroligu, kao i da postoji dobra volja od strane FIBA što se tiče velikana srpske košarke, nije isključeno da crno-beli razmisle o ponudi.

Ipak, i dalje je verovatnije da ćemo gledati Partizan u Evrokupu sledeće sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igokea bi u Evropu, prijavila se za Fiba Ligu šampiona

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

Šampion Bosne i Hercegovine i učesnik ABA lige Igokea iz Aleksandrovca najverovatnije će u narednoj sezoni nastupati u najjačem Fibinom klupskom takmičenju - košarkaškoj Ligi šampiona. . Naime, kako se može čuti,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.