IGRAČ ZA LIGU ŠAMPIONA: Evropski velikani u redu za bivšim napadačem Partizana, Almerija traži 25 MILIONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 17:48

IGRAČ ZA LIGU ŠAMPIONA: Evropski velikani u redu za bivšim napadačem Partizana, Almerija traži 25 MILIONA

Procenat crno-belima.

Prema pisanju španskih medija, arapski vlasnici Amerije spremni su da posle dve godine saradnje prodaju Umara Sadika i unovče njegove partije. Kako stvari stoje, Sadik ide u klub iz Lige šampiona, Almerija prethodnog leta nije želela da ga pusti, ali sada se situacija promenila.

Procenjuju da bivši napadač Partizana vredi 25.000.000, a prvi se javio Viljareal. Iako polufinalista Lige šampiona ima na raspolaganju Đerara Morea, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hosea Luisa Moralesa i Paka Alkasera, ali timu koji će od jeseni igrati u Ligi konferencije potrebna je još jedna opcija.

Želja Žute podmornice je Sadik, ali nude manje novca nego što Almerija želi. Jeste Viljareal od učešća u Ligi šampiona zaradio oko 70.000.000 evra, ali smatraju da nekadašnji golgeter beogradskih crno-belih ne vredi koliko arapi misle.

Umar Sadik je i te kako tražena roba ovog leta, Italijani pišu da Ajaks u njemu vidi zamenu za Sebastijana Alea koji je pojačao Borusiju, a bivši špic Partizana interesantan je i čak i Dortmundu, dok bi Benfika posle odlaska Darvina Nunjeza u Liveprul rado videla Sadika u svojim redovima.

Od transfera Sadika profitiraće i Partizan, koji ima procenat u prvoj sledećoj prodaji Nigerijca.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.