IGOKEA SPREMNA ZA TRANSFER VELIKE ZVEZDE: ABA liga nije imala ovakvu zvučno ime (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 18:41

IGOKEA SPREMNA ZA TRANSFER VELIKE ZVEZDE: ABA liga nije imala ovakvu zvučno ime (FOTO)

U Laktašima se spremaju i za FIBA Ligu šampiona.

Košarkaški klub Igokea na pragu je velikog pojačanja pošto su mediji iz regiona preneli da bi nekadašnji 10. pik drafta 2009. Brendon Dženings mogao da potpiše ugovor sa klubom iz Laktaša. Ako do toga zaista dođe, Dženings bi bio među najzvučnijim imenima koja su zaigrala u regionalnom takmičenju.

Najbolje igre Dženings je imao u Milvokiju koji ga je i draftovao, mada je Amerikanac karijeru počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Evropi igrajući za Romu. Osim Milvokija, u NBA ligi je igrao i za Detroit Pistonse, Orlando Medžik, Njujork Nikse i Vašington Vizardse. Poslednji klub Dženingsa bio je Zenit iz Sankt Peterburga koji je napustio 2018. posle samo 10 odigranih mečeva.

Igokea, preso l'ex varesino Waller. Ora si punta Brandon Jennings? - https://t.co/30hVeCUjfz - di La Redazione pic.twitter.com/PZJgKxyQ6n

— Basketinside.com #Kobe (@basketinside360) June 8, 2020

Igokea za predstojeću sezonu pkušava da napravi što konkurentiniji tim pošto bi protivnici u FIBI Ligi šampiona mogli da joj budu Bilbao, Ritas, Darušafaka, Tofaš, Galatasaraja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.