I ON JE ODLEPIO: Nećete verovati kako je Nole PROSLAVIO ulazak Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ON JE ODLEPIO: Nećete verovati kako je Nole PROSLAVIO ulazak Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)

Najbolji srpski teniser još jednom dokazao koliko voli crveno-bele.

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, verni je navijač Crvene zvezde i znao je kako da proslavi plasman šampiona Srbije u Ligu šampiona.

ŽREB JE U ČETVRTAK! Ovo su POTENCIJALNI rivali Zvezde u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligi šampiona! (FOTO)

Bravo momci, bravo Zvezdo! Lavovska borba, za svaku pohvalu! 🙌👏 Čestitam na istorijskom prolazu u grupnu fazu Ligu Šampiona! Idemo crveno beli @crvenazvezdafk @ChampionsLeague #ChampionsLeague

— Novak Djokovic (@DjokerNole) August 29, 2018

Crveno-beli su se po prvi put plasirali u grupnu fazu elitnog fudbalskog takmičenja, od kada se ono igra pod ovim imenom i pravilima.

Zvezda je u Beogradu odigrala 0:0 sa Salcburgom, a potom je herojskom igrom došla do 2:2 u Austriji. Usledilo je veliko slavlje, a Đoković je bio među njima.

Uz ovakve navijače, uspeh je neminovan 😊 Hvala @djokernole od srca ❤️ #crvenazvezdafk #czv #zvezda #crvenazvezda #championsleague #fkcz #djokovic #serbia

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана 29. Авг 2018. у 3:47 PDT

On je na svom zvaničnom Instagram profilu okačio kako peva Zvezdine pesme i time poslao sjajnu poruku izabranicima Vladana Milojevića

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.