Himki pronašao zamenu za Jovića, povratak Amerikanca

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 18:25

Himki pronašao zamenu za Jovića, povratak Amerikanca

Srpski plejmejker je doživeo povredu.

Stefan Jović će zbog povrede van terena provesti oko dva meseca, pa je Himki brže bolje reagovao i pronašao mu zamenu.

Kako javlja italijanski novinar Luka D'Alesandro, u klub iz Podmoskovlja bi trebalo da se vrati Tajris Rajs.

Amerikanac sa crnogorskim pasošem je pojačao ekipu AEK-a, za koju će nastupati na završnom turniru FIBA Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali bće po završetku finalnog turnira napustiti klub.

On je na društvenim mrežama nakon potpisivanja saradnje istakao da će posle tri utakmice otići, mnogi su to protumačili kao i da bi mogao da okonča karijeru, ali bi poziv Himkija mogao da ga ubedi da zaigra još makar jednu sezonu.

Rajs je dres Himkija nosio od 2014. do 2016. godine, u klub je tada stigao kao šampion Evrolige sa Makabijem i MVP F4 elitnog takmičenja.

Nakon toga je igrao za Barselonu, Šenžen Leopardse, Brose i Panatinaikosa, pre nego što je nedavno pojačao ekipu AEK-a.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.