Heroj Moura pogodio u zadnji čas i ispisao istoriju Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj Moura pogodio u zadnji čas i ispisao istoriju Lige šampiona!

Brazilac odigrao najbolji meč u karijeri i odveo Totenhem u finale Lige šampiona.

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u finale Lige šampiona na spektakularan način, imali su tri gola zaostatka u dvomeču, nakon prvog poluvremena revašna u Amsterdamu, ali su za poslednje poluvreme polufinala postigli tri pogotka, te će se sa Liverpulom boriti za trofej.

Junak "Pevaca" je bivši fudbaler Pari sen Žermena Lukas Moura, koji je postigao sva tri pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Sparse.

Prvi u 55. minutu, drugi četiri minuta kasnije i poslednji u šestom minutu sudijske nadoknade.

Upravo taj njegov pogodak je najkasnije postignuti pogodak za plasman u narednu rundu u istoriji Lige šampiona!

I ne samo to, Brazilac je postao tek peti igrač u istoriji takmičenja koji je postigao het trik u polufinalu, pre njega su to činili Alesandro Del Pjero, Ivica Olić, Robert Levandovski i Kristijano Ronaldo.

Kakvo veče za Lukasa Mouru, nema sumnje da će ga pamtiti do kraja života!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dok su se drugi besno razbacivali milionima, Totenhem je hranio dušu tima: Za godinu i po jedno pojačanje - Lukas Moura

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2019

Drugi su slavu i priliku da se domognu trofeja u Ligi šampiona pokušali da pronađu na transfer pijaci. To se pre svega misli na Mančester Siti i Pari Sen Žermen, koji će jednog dana možda i uspeti u tome, ali Totenhem je pokazao da to može da se uradi i na potpuno drugačiji način. Uprava Pevaca...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.