Henes se oglasio povodom Kovačeve budućnosti, spominjao i krv!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Henes se oglasio povodom Kovačeve budućnosti, spominjao i krv!

Prvi čovek Bajerna u svom stilu.

Bajern Minhen se nalazi u za njih veoma neobičnoj situaciji - u četiri poslednje utakmice nije osetio ukus pobede. Izgubili su od berlinske Herte i Borusije Menhengladbah, dok su nerešeno igrali protiv Ajaksa u Ligi šampiona i odigrali samo 1:1 sa Augzburgom.

Predsednik klub Uli Henes je izjavio da trener Bavaraca ima potpunu podršku.

"Bez obzira na to što se desi u narednih nekoliko nedelja, stajaću uz Kovača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Braniću Nika Kovača do krvi. Kod nas vlada totalni mir", prokomentarisao je prvi čovek Bajern Minhena.

Ni igračima nije baš bilo do veselja na Oktoberfestu koji su tradicionalno posetili.

"Pamtimo i neka bolja vremena na Oktoberfestu. Realni smo i svesni smo situacije, mnogo smo razgovarali međusobno. Analizirali smo sve što se desilo, suočićemo se sa ovom situacijom", izjavio je golman Manuel Nojer.

Minhenski Bajern se pre internacionalne pauze nalazi na šestom mestu Bundeslige, nema sumnje da će im ova pauza prijati kako treneru tako igračima da konsoliduju svoje redove.

Po povratku sa utakmica Lige nacije, Bavarci idu u goste Volfsburgu koji nema pobedu već pet kola u Bundesligi, verovatno će se nečija crna serija završiti tog 20. oktobra.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.