Haos u Atini, Molotovljevim koktelom na navijače Ajaksa

Izvor: RTS, 27.Nov.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Atini, Molotovljevim koktelom na navijače Ajaksa

Nemile scene viđene su na stadionu "Spiros Luis", pre utakmice Lige šampiona između AEK-a i Ajaksa, kada je jedan od pristalica domaće ekipe bacio Molotovljev koktel na deo tribina gde se nalaze navijači Ajaksa.
Dve navijačke grupe sukobile su se još prethodne noći na ulicama Atine, a duel se preneo i na stadion "Spiros Luis".

Dok su se igrači zagrevali na terenu, jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pristalica domaće ekipe bacio je Molotovljev koktel na tribinu na kojoj su se nalazili navijači Ajaksa.

Nekoliko gostujućih navijača je povređeno, ali bez obzira na nerede, utakmica je počela kada je i planirano (18.55).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Molotovljev koktel za navijače Ajaksa! Tu su i baklje, topovski udari

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2018

Scene nasilja pre utakmice Lige šampiona između AEK-a i Ajaksa, a onda i na stadionu još gore scene. Slika koja obilazi fudbalsku Evropu je ona na kojoj se vidi kako gori Molotovljev koktel blizu ograde gostijućih navijača iz Amsterdama. Pored toga, postoji i snimak na kome se vidi kako se jedan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.