Haos na kraju afričke Lige šampiona

Izvor: Mondo, 01.Jun.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na kraju afričke Lige šampiona

Esperansa iz Tunisa odbranila je titulu, nakon što su se fudbaleri Kazablanke povukli sa terena!

Fudbaleri Esperanse iz Tunisa postali su šampioni Afrike četvrti put u istoriji, a drugu godinu zaredom.

Oni su odbranili titulu tako što su pobedili marokansku Kazablanku, u revanš meču finala Lige šampiona koji je trajao samo sat vremena!

Gosti su pola sata pre kraja napustili teren, nezadovoljni što im je sudija poništio gol zbog ofsajda, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije proverio tu situaciju uz pomoć VAR.

Esperansa je vodila minimalnim rezultatom od 41. minuta, kada je mrežu gostiju zatresao Jusef Belaili.

Ismail El Hadad u 59. minutu je izjednačio, da bi arbitar iz Gambije Bakari Gasama odlukom da poništi gol izazvao veliki protest svih igrača i stručnog štaba Kazablanke.

Kada je Gasama stavio do znanja da neće iskoristiti video tehnologiju da proveri svoju odluku, Marokanci nisu više želeli da igraju.

Prva utakmica je završena remijem (1:1), pa je tako Esperansa ponovo podigla pehar.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.