Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola nakon trijumfa protiv Napolija: Bili smo perfektni

Fudbaleri Mančester Sitija uz dosta problema savladali su sinoć Napoli rezultatom 2:1 u trećem kolu grupe F Lige šampiona.

Nakon susreta menadžer "građana" Đuzep Gvardiola bio je oduševljen igrom svojih fudbalera, te je istakao da su bili perfektni protiv jednog od najboljih timova s kojima se ikada susreo.

Siti je rano poveo sa 2:0 golovima Raheema Sterlinga u devetoj i Gabriela Jesusa u 13. minuti. Ali nakon pola sata igre Napoli je postao jako opasan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Pred kraj prvog dijela Dries Mertens nije realizovao penal za 1:2, ali zato jeste Amadou Diawara u 73. minuti. Ipak, do kraja domaćin je uspio sačuvati prednost i upisati treću uzastopnu pobjedu u Ligi šampiona.

"Bila je to nevjerovatna utakmica. Oba tima su imala istu ideju, visok presing, puno dodavanja i nakon toga napad. Napoli je jedan od najboljih timova s kojima sam se suočio u mojoj karijeri. Možda i najbolji. Bili smo savršeni. Da nismo odigrali dobro, ne bismo pobijedili takav tim. To bi bilo nemoguće. Napoli je tim protiv kojeg ne možete imati kontrolu lopte 90 minuta. Željeli smo loptu, ali su oni pokazali kvalitet", naglasio je Gvardiola nakon trijumfa na Etihadu.

Siti nakon tri kola drži vrh tabele grupe F s devet bodova. Slijede ga Shakhtar sa šest i Napoli s tri, dok je na dnu Feyenoord bez bodova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.