Gvardiola dobio nagradu, a zahvalio se Klopu

Izvor: Mondo, 15.Maj.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola dobio nagradu, a zahvalio se Klopu

Trener šampiona Premijer lige Mančester sitija očekivano izabran za najboljeg stratega u sezoni iza nas

Mančester siti odbranio je titulu u Premijer ligi u dramatičnom finišu. "Građani" su vodili bitku do poslednjeg kola i domogli se pehara korak ispred Liverpula.

Nakon uspeha, očekivano Pep Gvardiola izabran je za najboljeg stratega u Premijer ligi u sezoni 2018/2019.

Katalonac je drugu godinu zaredom doneo pehar na Etihad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a šesti put u istoriji.

Zanimljivo je da se Gvardiola nakon priznanja zahvalio i svom konkurentu u trci za pehar, Jirgenu klopu, menadžeru Liverpula.

"Čast mi je što sam dobio ovu nagradu", rekao je prvo Gvardiola.

"Želim da je podelim sa svojim igračima jer su oni umetnici na terenu, mom osoblju, jer smo se žestoko borili, ali i ostalim menadžerima u ligi, naročito Jirgenom Klopom. On je bio veliki protivnik do samog kraja", naveo je Gvardiola.

"Bilo mi je zadovoljstvo da igram protiv svih njih i nadam se da ćemo se videti i sledeće sezone i da ćemo opet voditi velike bitke u borbi za veliki trofej Premijer lige", dodao je trener Mančester sitija.

Izabranici Pepa Gvardiole osvojili su ukupno 98 bodova, što je drugi najbolji učinak u istoriji lige, završivši sezonu sa 32 pobede, dva remija i četiri poraza.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.